Det Russiske Landshold I Skiskydning Tog Fjerdepladsen I Blandet Stafet I Pokljuka

Indholdsfortegnelse:

Den 2. december 2018 var russiske atleter tæt på at vinde det blandede stafet i verdensmesterskabet i skiskydning i Pokljuka. På trods af en relativt god præstation lykkedes det ikke at komme ind i top tre. Hvad forårsagede et så ufatteligt resultat af vores team? Måske var det nødvendigt at bytte atleterne i stadierne af konkurrencen?

skiskyttere om udsat skydning

Irina Starykh, Ekaterina Yurlova - Perkht, Dmitry Malyshko, Alexander Loginov løb til det russiske landshold. Efter tradition havde alle landshold stærke atleter. Før starten var det muligt at forudsige, hvem der ville være favoritten. De var italienere Vitozzi, Wierer, Hofer, Windisch, repræsentanter for France Bescon, Breza, Martin Fourcade, Destieux.

skiskyttere klatrer op ad bakke

Første fase

Efter starten tog Lisa Vitotsi og Bescone føringen. Starikh startede løbet svagt, men rehabiliterede sig selv på anden omgang. Hun reducerede afstanden fra det første nummer fra 13 til 7 sekunder.

Finland var førende i det første segment af konkurrencen. Efter hende i tabellen over resultaterne af det blandede stafet er Frankrig og Italien placeret. Irina Starykh nåede næppe målstregen og sendte stafetten til Yurlova-Perkht. Ekaterina deltog i løbet femte, 16,5 sekunder bag føreren.

Anden fase

Finland kom ud foran. Dette blev lettet af det finske kvindes Kaisa Makaryainens kompetente arbejde. Hun førte scenen hele tiden. Den tætteste på hende var italieneren med et tab på 29 sekunder. Den franske kvinde tabte til den finske skiskytter 39. Ekaterina Yurlova klarede sig ærligt dårligt. Hun tabte 1,10 sekunder til lederen. Katya krydsede målstregen i sjette position.

videregive stafetten til et medlem af hans team

Trin tre

Fra det russiske landshold i skiskydning gik Dmitry Malyshko til banen. Han formåede at lukke hullet med de finske ledere til 6 sekunder. Martin Fourcade gjorde en fremragende skydning ved drejningen og tog føringen i løbet. Han overhalede Finn Seppälä, der brød hele spillet for sit hold med en skydefejl.

Fjerde etape

Frankrig tog førstepladsen i tide i blandet stafet-tabel. Det blev efterfulgt af Schweiz, Italien, Finland. Loginov tog stafetten fra Malyshko femte. Martin Fourcade, Destieux, Finello, Hindesalo kæmpede om medaljer. Franskmanden vandt denne rivalisering. Han overhalede schweiziske Finello med 35 sekunder i begyndelsen af sin præstation.

Det schweiziske landshold tog andenpladsen i blandet stafet-tabel. Italienerne er på tredje linje. Repræsentanter for Den Russiske Føderation var kun i stand til at klatre til den fjerde position, 1,17 sekunder bag lederne.