Mislykket Præstation Af Det Russiske Landshold I Skiskydning Den 2. December I Pokljuka

Indholdsfortegnelse:

Mislykket Præstation Af Det Russiske Landshold I Skiskydning Den 2. December I Pokljuka
Mislykket Præstation Af Det Russiske Landshold I Skiskydning Den 2. December I Pokljuka

Video: Mislykket Præstation Af Det Russiske Landshold I Skiskydning Den 2. December I Pokljuka

Video: Mislykket Præstation Af Det Russiske Landshold I Skiskydning Den 2. December I Pokljuka
Video: IBU Youth/Junior World Championships Otepää 2018/ RUS 2024, Kan
Anonim

Det russiske landshold i skiskydning undlod at komme ind i top tre. I det single blandede stafet tabte vores atleter mod seks hold. Medaljerne var skiskyttere fra Norge, Østrig og den ukrainske republik. Intensiteten af lidenskaber nåede sit højdepunkt under optagelsen af Ulyana Kaisheva.

en skiskytter fra Amerika nærmede sig skydelinjen
en skiskytter fra Amerika nærmede sig skydelinjen

Tale af Kaisheva

Trænerne for det russiske skiskytterhold frigivet for at forsvare landets ære Ulyana Kaisheva, Evgeny Garanichev. Disse atleter har betydelig erfaring i stafetløb. Kaisheva formåede at få fodfæste i det første hold på grund af trænernes beslutning.

Relæafstanden består af en lille cirkel. I tilfælde af et miss i skydning kan atleter indhente lederne af løbet. Kaisheva nærmede sig skydelinjen syv sekunder bag lederne. Det lykkedes os at tackle skyderiet. Hun sikrede sig andenpladsen bag atleten fra Ukraine Anastasia Merkushina. Ulyanas næste optagelse var perfekt. Hun ramte alle mål uden at gå glip af og undslap med et lille tab for lederne. Da Zhenya Garanichev blev afleveret, var han tredje.

Skydning Garanichev

Vinderen af Sochi-OL ved det første skydebane viste sig at være fremragende. Forsinkelsen i det sidste skud havde næsten ingen indflydelse på Eugens position i forhold til sine modstandere. Syv sekunder adskilt ham og lederen af løbet.

I den anden skydning savnede Evgeny. Han formåede at ramme målet ved hjælp af en ekstra runde. Tiden mellem ham og lederen steg til 14,5 sekunder. Dette er meget for denne type konkurrence.

bjerge om vinteren
bjerge om vinteren

Ulyana troede, at hun ikke ville gå glip af det

Kaisheva startede i sidste fase i gruppen, der kæmpede om pladser fra femte til ottende. Der var en forventning om, at vores fyre skulle komme på podiet. Alt håb blev fjernet efter Kaishevas uheldige fejltagelse. Under den første skydning kunne hun ikke lukke slutmålet fra det første skud. For at besejre hende brugte Ulyana yderligere to runder. Tidsforskellen mellem Kaisheva og lederen steg til 34 sekunder. Med en sådan tid er det svært at håbe på præmier.

På næste trin brugte vores sportskvinde fra Rusland igen en ekstra patron. Lederne blev endnu mere fjernt fra resten af deltagerne. Efter at have afsluttet scenen var Kaisheva sikker på, at hun ramte målene, men de lukkede ikke. Evgeny Garanichev i sidste etape af løbet havde et hul på 36 sekunder, tog den ottende position.

Ukraines deltagelse

Efter at have vist sig fra sin bedste side i skydning formåede Evgeny ikke at påvirke de udfoldende sportsbegivenheder. Modstandere gik bedre på afstand. Der var et håb om, at Eugene ville komme ind i top seks, men han tabte ved et skift til flere skiskyttere.

Atleter fra Norge Tekla Brunn-Lee, Lars Helge Birkeland, brugte yderligere fire runder. De indtog førstepladser. Atleter fra Rusland med et lignende resultat indtog den syvende position på listen. På andenpladsen var atleter fra Østrig Lisa - Teresa Hauser, Simon Eder med fem straffe. Tredjepladsen gik til skiskyttere fra Ukraine Artem Tishchenko, Nastya Merkushina. De fyrede bedre end de andre skiskyttere og ramte alle målene med en ekstra runde, men ikke så hurtigt som resten af relæet.

Atleter fra Frankrig, Sverige, Canada var foran det russiske landshold med et stort antal misser på skydebanen. Dette viser, at de var bedre end russerne på farten.

Det er for tidligt at drage alvorlige konklusioner. Det blandede relæ refererer til specifikke løb. Hele sæsonen venter skiskytterfans. Russiske skiskyttere er lige begyndt at optræde. Lad os ønske dem held og lykke.

Bled-søen - stedet, hvor skiskyttere bor
Bled-søen - stedet, hvor skiskyttere bor

Verdens mesterskab. Singlemixt. Steder

1. Norge

2. Østrig

3. Ukraine

4. Frankrig

5. Sverige;

6. Canada;

7. Rusland;

Anbefalede: