Sådan Kommer Du Rundt I Sneen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Rundt I Sneen
Sådan Kommer Du Rundt I Sneen

Video: Sådan Kommer Du Rundt I Sneen

Video: Sådan Kommer Du Rundt I Sneen
Video: BELEM в Лиссабоне, Португалия: от Pastel de Belem до Torre de Belem 😁😋😅 2024, Kan
Anonim

Sne er farligt for sin uforudsigelighed, når der er meget af det, og du befinder dig i et andet område end de sædvanlige gader i din by. Det er nyttigt at kende nogle vigtige punkter, når du bevæger dig på sne.

Sådan kommer du rundt i sneen
Sådan kommer du rundt i sneen

Instruktioner

Trin 1

Brug andre støttepunkter ud over dine fødder, såsom en isøkse eller skistave. Undgå også at flytte på steder, hvor sneen er mere mættet med fugt. Sådanne områder inkluderer en snedækket hule, et cirkus, et trug.

Trin 2

Undgå at træde på sne nær overhængende sten, da klipper opvarmes hurtigere, og den omgivende sne smelter hurtigt. Derudover medfører risikoen for personskader at falde ned i sneen nær en sten.

Trin 3

Bevæg dig med glidende trin. For at gøre dette skal du løfte tæerne let og flytte dine fødder, så de glider over sneen.

Trin 4

I særligt farlige og synkende områder skal du skubbe sneen til en dybde og derefter stampe den foran dig. Fortsæt disse trin, når du bevæger dig fremad og undgår det farlige område. Hvis du har et dybt snehul foran dig, ville den bedste løsning være at komme rundt om det. Hvis det af en eller anden grund er umuligt at omgå denne fejl, skal du gå meget forsigtigt ned og gøre fejlen så behagelig som muligt. Bring sne fra væggene og komprimér den. Dette vil reducere dybden af vaskehullet og gøre det mindre farligt. Kom ud af hullet ved hjælp af en pind eller isøkse.

Trin 5

Hvis du faldt i sneen, skal du lægge en pind eller isøkse og læne dig på den, så prøv at trække dit ben ud. Hvis benet sidder fast, må du under alle omstændigheder ikke svinge, ikke bøje eller bøje det ved knæet. Dette vil tampe sneen omkring din fod. Træk din tå ud, som om du er på tiptåen, og det bliver lettere for dig at trække dit ben ud. Hvis du har sko, der er lette at fjerne, skal du tage dine sko af og derefter grave skoene ud.

Trin 6

Ryst ikke sne ud eller hæld vand ud af dine sko på steder, hvor du ikke er sikker på, at de er pålidelige. Og hvis du ser en skygge et eller andet sted i nærheden, så gå derhen, da snedækslet bliver tættere der.

Anbefalede: