Typer Af Skiløjper

Indholdsfortegnelse:

Typer Af Skiløjper
Typer Af Skiløjper

Video: Typer Af Skiløjper

Video: Typer Af Skiløjper
Video: Johannes Hoesflot Klaebo DESTROYS his opponents at the 2018 Norwegian Championship sprint 2024, Kan
Anonim

Rundt om i verden accepteres farveklassificeringen af skiløjper med hensyn til sværhedsgrad. Disse er grønne, blå, røde og sorte spor: de første er for begyndere, de sidste er for erfarne ekstreme elskere. Derudover er der i nogle lande i verden yderligere markeringer og klassifikationer.

Typer af skiløjper
Typer af skiløjper

Instruktioner

Trin 1

De nemmeste skiløjper er grønne. De er ideelle til dem, der aldrig har stået på ski før, eller som føler sig meget usikre på sporten. Disse er meget blide, jævne og temmelig brede elefanter, vinklen på deres hældning kan ikke overstige 25 grader, og oftere er den endnu mindre. Dette giver begyndere skiløbere mulighed for at bevæge sig i lav hastighed og arbejde på deres skiløbsteknik uden frygt for at falde og komme til skade. Du kan kun få fart på et sådant spor alene, skubbe ud og løbe væk - en mild nedstigning tillader dig ikke at accelerere. På grund af det faktum, at skiløbere skal løbe for at gå hurtigt, kaldes grønne stier ofte langrendsløjper.

Trin 2

Blå skråninger er også blide, med en gennemsnitlig vinkel på 25 grader, i nogle skisportssteder er der mindre, i nogle flere. Pisterne er sikre til skiløb, der er ingen bump, skarpe sving, afsatser eller andre forhindringer. Hjørnet af de blå pister er ideel til skiløbere, der ønsker at opleve skønheden ved hurtig skiløb, mens de beskytter sig mod fald og skader. Blå skråninger er gode, fordi de tillader folk med forskellige træningsniveauer at køre: det vil være svært for begyndere på dem, men efter et par lektioner kan de erobre disse skråninger med glæde, og mere erfarne turister vil være i stand til at udvikle høje hastigheder. Der er de mest blå kørsler i verden, og de betragtes som de mest populære.

Trin 3

Røde spor er farlige for en uforberedt person, de er udstyret med skarpe sving og forhindringer, de har sektioner med meget hurtige nedkørsler, og i gennemsnit er deres vinkel ca. 30-35 grader. Den maksimalt mulige vinkel på det røde spor er 40 grader. Under ingen omstændigheder bør begyndere køre på sådanne elefanter, selv erfarne skiløbere er ikke altid klar til at erobre disse skråninger. Selvom de røde skråninger adskiller sig i forskellige resorts: nogle steder er de lidt sværere end blå, andre er de næsten lige så gode som de mest ekstreme skråninger.

Trin 4

Sorte skråninger er de farligste og sværeste, kun professionelle skiløbere, herrer i denne sport, kan ride på dem. Dette er de mest ekstreme nedkørsler, der giver dig mulighed for at udvikle enorme hastigheder. Nogle skråninger kaldes sorte på grund af den øgede risiko for laviner, selvom selve banen kan være enkel.

Trin 5

I nogle resorts er der orange og gule skråninger, de hører til skråningerne med øget sværhedsgrad og svarer til de sorte.

Anbefalede: