Træning Som En Sport

Træning Som En Sport
Træning Som En Sport

Video: Træning Som En Sport

Video: Træning Som En Sport
Video: Best Music For Your Fitness, Sport and Training 2020 2024, April
Anonim

Fra engelsk træning - træning, træning. For første gang dukkede træning op for ikke så længe siden - i 2008 i Amerika og positionerede sig oprindeligt ikke som en sport, men som almindelig fysisk træning, arbejd på din krop og ånd.

Træning som en sport
Træning som en sport

Træning

Træning afholdes hovedsageligt på gaderne, på sportsgrene. Men der er også lukkede områder, de er især efterspurgte i koldt og regnvejr. Mange træner med venner og støtter og hjælper derved hinanden. Nogle øvelser kræver endda hjælp fra en partner. Træning er baseret på at bruge din egen vægt og improviserede udstyr, men uden yderligere vægtning. Så for eksempel udføres næsten alle træningsprogrammer ved hjælp af stænger, bænke, vandrette stænger og ringe.

Principper for trainee

Det skal siges, at for disse atleter er deres aktiviteter ikke et erhverv eller en hobby, men en livsstil, en integreret del af det. For det første overholder træningsfolkene en orientalsk filosofi. De sætter sig ikke i sammenligning med andre mennesker, men stoler kun på deres egen erfaring, på ændringer og forbedringer i sig selv. For det andet er det vigtigste at nå dine mål, ikke opgive dine ord og aldrig give op. For det tredje er det i alt nødvendigt at vide, hvornår man skal stoppe. Træn ikke til bevidstløshed, ofre ikke træningsteknik af høj kvalitet for flere gentagelser. Og selvfølgelig, træne regelmæssigt, træningsplanen bør ikke være "hoppende". Endelig tager atleter deres kost meget alvorligt. For dem er en afbalanceret kost ikke mindre end kvalitets træning. Kosten til en træningsassistent inkluderer grøntsager, komplekse kulhydrater (korn), kød og fisk. Kort sagt de produkter, der indeholder de nødvendige vitaminer og næringsstoffer til vores krop.

Virkninger på krop og krop

Fysisk aktivitet har vist sig at producere spænding, behagelige fornemmelser og en følelse af glæde hos en person. Naturligvis når en person kan lide den sport, han har valgt. Ligeledes føler træningselskere sig, selvom de er udmattede efter en træning, men på samme tid glade. Efter alt beviste de igen for sig selv, at de kan blive stærkere, dristigere og bedre. Dybest set er vægten i øvelser lagt på overkroppen: musklerne i arme, bryst, ryg og abs. Derfor er disse atleter lette at genkende ved deres udviklede, muskuløse og stærke krop. Og på grund af brugen af kun deres egen vægt under træning har de en slank og slank krop, en lav procentdel af fedt og god udholdenhed.

Træning er et godt alternativ til en usund livsstil for dem, der ikke har penge eller mulighed for at besøge fitnesscentre og fitnesscentre. Og det vigtigste er, at denne sport kan udøves i alle aldre, den har praktisk talt ingen kontraindikationer, skader ikke, den styrker karakter og styrke.

Anbefalede: