Sådan Rejser Du Dig Fra En Tilbøjelig Position

Indholdsfortegnelse:

Sådan Rejser Du Dig Fra En Tilbøjelig Position
Sådan Rejser Du Dig Fra En Tilbøjelig Position

Video: Sådan Rejser Du Dig Fra En Tilbøjelig Position

Video: Sådan Rejser Du Dig Fra En Tilbøjelig Position
Video: Hvor let det er at finde ud af, at du er misundelig i hemmelighed Det er vigtigt at kende alle 2024, April
Anonim

At stå op fra en tilbøjelig position er en af de elskede ønsker fra fans af actionfilm og elskere af rytmisk og kunstnerisk gymnastik. Denne teknik er utrolig vanskelig at udføre. Dette kræver omfattende træning.

Sådan rejser du dig fra en tilbøjelig position
Sådan rejser du dig fra en tilbøjelig position

Instruktioner

Trin 1

Træn dine ben. De spiller en af hovedrollerne, når de løfter fra en tilbøjelig position. Sørg for at lave en række squats dagligt eller hver anden dag i 3-5 sæt, udføre 15-20 reps med let vægt på skuldrene eller 20-25 uden vægte, og hold dine hænder bag hovedet. Træn benene på quads og triceps ved at træne på specielle maskiner og bøje dine ben fra en siddende eller liggende stilling. Byg en proportional form. Hvis du har mavefedt, så prøv at slippe af med dem med maveøvelser samt generel styrkelse - løb, svømning, cykling.

Trin 2

Gør dine arme stærkere. Skub op fra gulvet, lav mindst 15-20 reps i 3 sæt. Hvis det er muligt, træner du biceps og triceps ved hjælp af håndvægte. Udfør pull-ups på baren.

Trin 3

Begynd at træne i udsatte løft. Denne teknik har sine egne tricks, og med behørig opmærksomhed vil du forstå, at den ikke er så vanskelig, som den ser ud ved første øjekast. Lær først at hoppe skarpt på dine fødder. Lig på ryggen, læg dine hænder langs din krop, håndfladerne ned. Slap af dine overkropsmuskler, stram armene så meget som muligt, og begynd at svinge dine ben tilbage mod dig. Så snart de begynder at bevæge sig i den modsatte retning, skal du skubbe skarpt af med håndfladerne fra gulvet og fødderne fra luften og prøve at lande på dine fødder, rette din ryg og ikke vælte tilbage. Mens du hopper, skal du læne dig frem så meget som muligt for at bringe din balance tilbage på dine fødder. Første gang er det usandsynligt, at du er i stand til at opnå det, du vil, men hård træning vil gøre tricket.

Trin 4

Prøv at rejse dig fra en liggende position uden at hoppe ud. Det er endnu sværere at gøre dette, men ved at øve på at springe ud og fortsætte med at træne, kan du få det, du vil have. For at gøre tingene nemmere, skal du først prøve at stå op ved at holde fast i noget, såsom et reb bundet til dørhåndtaget. Begynd gradvist at stige op uden hjælpemidler.

Anbefalede: