Brystforstørrelse Med Push-ups

Indholdsfortegnelse:

Brystforstørrelse Med Push-ups
Brystforstørrelse Med Push-ups

Video: Brystforstørrelse Med Push-ups

Video: Brystforstørrelse Med Push-ups
Video: 100 отжиманий в день? Вот что будет 2023, Marts
Anonim

Moderne skønhedskanoner er meget krævende for god genetik. Og hvis kostvaner og fitnesscentre hjælper med at slippe af med unødvendige centimeter uden global indgriben, for at erhverve smukke bryster er mange kvinder klar til at gå under en plastikkirurgs kniv, selvom der er en række øvelser for at løse dette problem.

Brystforstørrelse med push-ups
Brystforstørrelse med push-ups

Styr muskler, bygg bryster

Selvfølgelig forstørrer ethvert sæt øvelser ikke selve kirtlerne; snarere strammer det brystmusklerne. Jo stærkere og større de er, jo større er brysterne. For at opnå et godt resultat bliver du nødt til at bruge en masse kræfter og tid på klasser. Der er ikke behov for daglige øvelser, da musklerne øges i hvileperioden efter en træning af høj kvalitet.

Der er ofte ikke nok tid til et fitnesscenter, hvor en professionel træner kan fortælle dig, hvilke simulatorer der er bedst at træne for et mærkbart resultat. Og nogle gange er problemet ikke i tide, men i økonomi. Heldigvis kommer push-ups i forskellige variationer til undsætning. Selvfølgelig kan de gøres selv i en lille lejlighed.

Der er en myte om, at hvis du laver push-ups, mens du fjerner din bh, vil resultatet blive bedre. Desværre er dette en misforståelse.

Kvinders tricks

Push-up er den vigtigste, mest effektive øvelse til at øge brystmusklerne. Hvordan man laver push-ups korrekt, er kendt af enhver person, der studerede i skolen. For at denne øvelse kan påvirke brystmusklerne korrekt, skal du udføre tredive push-ups i en tilgang. Desuden skal fremgangsmåderne være fra to til fem. Desværre kan et meget lille antal kvinder straks udføre fra 60 til hundrede og halvtreds push-ups (dette er mere en mandlig standard), så du skal først udføre tyve gange i en lektion. Det betyder ikke noget, hvor mange push-ups du kan udføre i træk, selvom det først vil være tyve sæt ad gangen, skal du ikke frarådes, over tid vil du forbedre resultatet. Når du kan foretage tyve push-ups i et sæt, skal du gradvist øge dette antal.

Hvis du kombinerer klassiske push-ups med en vægøvelse, vil effekten være fremragende. For at gøre denne øvelse skal du vende mod en væg med håndfladerne omkring skulderbredde fra hinanden. Begynd at skubbe væggen, som om du flytter den væk. Skub med maksimal kraft. Skub i ti sekunder, slapp af i ti sekunder.

Træn flere gange om ugen, ikke mere end fire gange, og på de samme dage. Ellers har musklerne ikke tid til at reagere på belastningen.

En anden øvelse er "ryg push-ups fra stolen." Tag en stabil stol, placer den i midten af rummet, vend ryggen mod den, læg dine hænder på sædet. Stræk dine ben fremad, hvil på dine håndflader, start med at sænke og stige, ubøjet og bøjet dine arme. Udfør denne øvelse otte til ti gange pr. Tilgang, der skal være tre tilgange.

Populær af emne.