Meditation. Hvad Er Vigtigt At Huske Praksis

Meditation. Hvad Er Vigtigt At Huske Praksis
Meditation. Hvad Er Vigtigt At Huske Praksis

Video: Meditation. Hvad Er Vigtigt At Huske Praksis

Video: Meditation. Hvad Er Vigtigt At Huske Praksis
Video: “Remember Who You Are” - Daily Active Meditation Practice 2024, April
Anonim

Det er meget vigtigt at forstå, at meditation er en naturlig og harmonisk proces. Det bør ikke blive noget vanskeligt og unaturligt for den person, der praktiserer det.

Meditation. Hvad er vigtigt at huske praksis
Meditation. Hvad er vigtigt at huske praksis

Mange begyndere meditationsudøvere mener, at de har brug for at anstrenge sig på en bestemt måde. Senere, hvis de formår at stifte bekendtskab med "ægte yoga" -meditation, oplever de undertiden endda skuffelse. De ventede på noget kompliceret og abstrakt, men som det viste sig, var alt slet ikke sådan.

Meditation er en naturlig proces, som i dens egenskaber er tættere på et barns leg end en asketisk praksis, hvor du skal anstrenge dig meget.

Børn kan for eksempel, mens de leger, tænke på noget, fordybe sig i deres drømme. Udøvelsen af meditation svarer meget til denne "besættelse". Men under denne tilsyneladende enkle, mystiske interne processer finder sted.

Hvis vi sætter os som mål at forstå, hvordan disse dybe processer fungerer, så skal vi vende os til de gamle yogiske afhandlinger. Uanset om vi forstår, hvordan denne mekanisme fungerer eller ej, betyder det ikke noget. Det vigtige er, at hvis vi praktiserer meditation harmonisk og regelmæssigt, vil vi helt sikkert få resultatet!

Hvordan vi mediterer er meget vigtigt. Vi husker, at dette er en naturlig proces. Vi begynder at øve, som det er muligt. Gradvist vil vores sind, der elsker at kontrollere alt, frigøre sit greb. I en mere afslappet tilstand vil praksis være meget mere produktiv.

De vigtige mål for meditationsøvelse er netop evnen til at slappe af i dit sind, give slip på dine problemer og fordybe dig i din indre verden. Det er på denne færdighed, at din succes i meditationsøvelse vil afhænge.

Anbefalede: