Hvordan Er Yoga Relateret Til Abort?

Hvordan Er Yoga Relateret Til Abort?
Hvordan Er Yoga Relateret Til Abort?

Video: Hvordan Er Yoga Relateret Til Abort?

Video: Hvordan Er Yoga Relateret Til Abort?
Video: Поднимите обвисшую грудь, осторожно ущипнув ее! 🥰Подтяжка на 3 см за 7 дней🎗Предотвратить рак груди 2024, Kan
Anonim

Abort er mord! At dræbe det liv, der opstod inde i moderens krop. Men det er stadig op til forældrene selv, om det skal foretages abort eller ej, i hvert tilfælde. Først og fremmest mor. Hvorfor mener systemet, at det første princip er venlighedens princip og ikke skader noget levende væsen, at der ikke er noget enkelt svar i alle situationer?

Kak joga otnositsja k abortam?
Kak joga otnositsja k abortam?

Når vi taler om abort, er der nogle nuancer at huske på. For eksempel er der situationer, hvor graviditet truer moderens helbred eller endda liv. Så skal du lytte til medicinske indikationer i denne henseende. I yoga antages det, at moderens liv i sådanne tilfælde er prioriteret. Fordi en kvinde kan føde et andet barn under gunstigere forhold.

Du skal også huske, at sjæle adskiller sig i deres udviklingsniveau. Når alt kommer til alt, hvis en kvinde, der ikke udøver yoga, bliver gravid og ikke følger vejen for åndelig selvforbedring, vil hun træffe en beslutning baseret på sine moralske og etiske principper, i det omfang hun ejer dem. Og yoga vil ikke give nogen klare anbefalinger her!

Men hvis et barns sjæl kommer til en kvinde, der er involveret i selvudviklingspraksis, så er der en stor chance for, at en højt udviklet sjæl vil komme. En sådan sjæl kan komme til vores verden for at hjælpe os, for at lære os. Og i dette tilfælde vil det være meget trist, hvis en sådan sjæl ikke får sin chance for at blive født! Generisk yogas holdning til dette spørgsmål er derfor som følger. Hvis du er gået ind på yogastien og endnu mere på stien til triaden, så undgå under alle omstændigheder abort!

Det er normalt moderen, der beslutter, om hun skal forlade barnet eller ej. Så vender hun sig allerede til sin far med en færdiglavet løsning. Dette er tilfældet i de fleste tilfælde. Men på en eller anden måde er begge forældre ansvarlige! Der er endda situationer, hvor faderen aldrig finder ud af, at der var graviditet og abort. Dette betyder intet! Karmisk vil begge være involveret i dette.

Hvad skal man gøre?

Yoga siger, at du skal passe på sikkerheden på den mest omhyggelige måde, det anbefales at bruge prævention.

De yogier, der har perfekt kontrol over deres krop, har ikke et sådant problem. Så det var med yogierne fra oldtiden. Manden kontrollerede hans ejakulation, kvinden besad visse teknikker. Men dette er højt udviklede fremgangsmåder! Og hvad skal vi gøre med dig? Mennesker, der for nylig er gået på vejen for selvudvikling?

Moderne videnskab har givet os mange mekaniske præventionmetoder. Vi bruger alt, hvad der er acceptabelt for os. Men vi bruger ikke abortmedicin! Der er for eksempel piller, der fungerer efter undfangelse har fundet sted. Hvis graviditet ikke er en del af vores planer nu, undgår vi befrugtning!

Under alle omstændigheder ville det ikke være overflødigt at studere dette emne ud fra medicinsk synspunkt, en kvinde bør konsultere sin læge. Læsefærdigheder i denne sag er afgørende! Yoga anbefaler til gengæld at studere Yoga Triad. For eksempel i yogaen om seksuel forening finder du visse fremgangsmåder, der hjælper dig med at forstå dette vanskelige problem.

Anbefalede: