Kanaler Og Chakraer I Yoga

Kanaler Og Chakraer I Yoga
Kanaler Og Chakraer I Yoga

Video: Kanaler Og Chakraer I Yoga

Video: Kanaler Og Chakraer I Yoga
Video: Практика - Йога в гамаках 2024, April
Anonim

Yoga lærer os at polere alle vores manifestationer. Det samme skal gøres med vores sind og sanser. Som vi kender fra gamle kilder, er det, der almindeligvis kaldes vores krop, ikke en krop, men snarere en gruppe af kroppe. Disse grupper er gennemsyret af adskillige kanaler, nadis. Prana cirkulerer gennem kanalerne, som holder disse tre grupper af kroppe sammen.

Kanaler og chakraer i yoga
Kanaler og chakraer i yoga

Kanalerne er vævet af sig selv i store knuder. Knudepunkterne kaldes chakraer eller lotusser. Og disse plexus gennemtrænges igen af Sushumna eller den menneskelige krops centrale kanal. Sushumna adskiller vores bevidsthed, som er placeret i hovedet, det er ofte afbildet som en lotus med tusind kronblade, og energi, der kaldes Kundalini-energi.

På baggrund af dette dannede vi engang vores kroppe for længe siden. Noget, vi har arbejdet bedre, noget værre. I vores mange liv har vi forurenet nogle kanaler, nogle er endnu ikke udviklet i vores land.

Det tager lang tid at finde kanalerne og snavs, der er ophobet i dem. Det kan tage milliarder af liv. Men hvis vi går videre og udvikler os med yogametoder, så vil vores udvikling gå hurtigere og mere effektivt.

For selv at finde metoderne, der hjælper med at gøre vores kroppe mere perfekte, og vores Højere Selv til at kende os selv, vil vi miste, som nævnt ovenfor, millioner af liv.

Men yogier og yoginier fra gammel tid gav os en gave. De har allerede opdaget denne viden for sig selv, nået hidtil usete højder i selvkendskab og forsynet os venligt med deres bedste praksis i form af yogapraksis og teori.

Takket være disse fremgangsmåder, visualiseringer, meditationer kan vi væsentligt fremskynde vores åndelige udvikling. Ved hjælp af yogametoderne kan vi radikalt ændre vores indre verden og kende os selv og universets love.

Anbefalede: