Sådan Lærer Du Akrobatik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Akrobatik
Sådan Lærer Du Akrobatik

Video: Sådan Lærer Du Akrobatik

Video: Sådan Lærer Du Akrobatik
Video: Тренировка в цирковой студии. Kids from the circus! Всё по-настоящему без прикрас! 2024, April
Anonim

Interesseret i akrobatik? Vil du blive så adræt og stærk som heltene i filmen "Yamakashi: Wind of Children" og "District 13"? Alt i dine hænder. Det vigtigste er at nærme sig træning med al alvor, håb og tålmodighed, for i det væsentlige er alle akrobatiske øvelser komplekse øvelser til koordination.

Sådan lærer du akrobatik
Sådan lærer du akrobatik

Instruktioner

Trin 1

For at lære mindst noget, skal du huske en række forudsætninger, der er aksiomatiske og kræver ubestridelig opfyldelse: regelmæssig træning (opret en individuel tidsplan og overhold den nøje), klar opfyldelse af alle krav til hver øvelse, analyse af dit arbejde med at udføre elementer med korrektion af fundne fejl, skal du ikke springe over mellemliggende læringsfaser.

Trin 2

Den sidste betingelse er især vigtig at overholde, fordi der er en vis øvelsesbase, hvor ALLE akrobatiske spring finder sted. Disse øvelser er designet til at forme din koordination, så stivheden i bevægelser, der forstyrrer yderligere læring, forsvinder. Denne base inkluderer: salto, håndstand, hjul, curbet, rhondade

Trin 3

Dette fundament er udgangspunktet for akrobatik. Hvis du ikke lærer at gøre nogen af disse, har du ingen chance for at gå videre og lære noget, der er værd.

Trin 4

Selvfølgelig vælges en individuel teknik for hver person, men de er alle bygget på det klassiske skema med 4 hovedtrin:

Trin 1 - lav et "udkast", overvinde frygt og forstå essensen af elementet. Gå til slutningen. Det vigtigste er at overvinde dig selv for første gang.

Trin 5

Trin 2 - lav elementet dygtigt. Ikke kun til show eller slipshod, men teknisk. Det vil sige, at du skal forstå, hvordan det fungerer og følge de tekniske instruktioner i mindste detalje. Hovedreglen: tænk med hver gentagelse af, hvad du lige laver. På dette stadium er det vigtigt at gøre din generelle fysiske kondition: tryk, pull-ups, push-ups osv.

Trin 6

Trin 3 - bringe elementet til automatisme. Du vil passere dette trin, når du gør elementet uden frygt og klart: 10 gange ud af 10.

Trin 7

Trin 4 - bringe elementet til perfektion. Dette trin kan tage meget lang tid, for nogle tager det et helt liv at klare opgaven. Hovedteknikken i dette stadium er gentagelse af elementet.

Som et resultat er det værd at understrege, at der er et stort antal tutorials, der detaljeret beskriver, hvordan man laver et element og angiver de mest almindelige fejl og metoder til eliminering af dem.

Anbefalede: