Hvad Er De Bedste Ski

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er De Bedste Ski
Hvad Er De Bedste Ski

Video: Hvad Er De Bedste Ski

Video: Hvad Er De Bedste Ski
Video: How To Pick The Best All-Mountain Ski For Winter 2021 / 2022 | Piste Off TV 2023, November
Anonim

Skiløb er ikke kun en spændende aktivitet, men også en mulighed for sundhedsmæssige fordele til at tilbringe en ferie med familie, venner eller arbejdskolleger. For professionelle skiløbere er skiløb en livsstil for dem.

Hvad er de bedste ski
Hvad er de bedste ski

Forskellige skimodeller

Forskelligheden af skimodeller, og de produceres af ca. 40 virksomheder, kan opdeles i tre kategorier: ski til turister, sport og special.

Til "hjemmebrug" tager de selvfølgelig modeller fra den første kategori. Også vigtigt er længden af ski, egenskaberne ved det materiale, de er fremstillet af, vægt, bindinger og endelig køreoplevelsen for den fremtidige ejer.

For en simpel amatøramatør og en person, der lige er begyndt at lære alle hemmelighederne ved skiløb, er det bedst at vælge en model designet til lave og mellemstore kørehastigheder. Et af de karakteristiske træk ved sådanne ski er et blødt lærred, på grund af dette reagerer de mindre på fejl i skiløberens teknik.

Undtagelsen er folk med meget vægt, for dem skal du tage hårdere ski. For erfarne skiløbere vælges der altid stive modeller, der er mere lydhøre over for deres handlinger under ridning.

Det er også vigtigt at vælge ski baseret på højde og vægt. Så hvis en person har en gennemsnitlig vægt, skal du købe ski ca. 10 cm kortere end hans højde (dette er primært vigtigt for udvælgelsen af alpine ski). Hvis vægten er under normal, bliver den optimale model kortere med 15-20 cm.

Hvordan vælger man de rigtige ski?

Det rigtige valg kan også afhænge af, hvor personen planlægger at bruge dem. Så for nedadgående stejle bjerge er det bedre at samle ski kortere end højden. Og jo mere køreoplevelsen er, jo kortere kan ski være (selvfølgelig op til rimelige grænser). Hvis du planlægger at køre på fladt terræn, ville den bedste løsning være ski 15-20 cm højere end skiløberen. De har mindre sne modstand, hvilket vil gøre nedstigningen hurtigere og mindre ubehagelig.

For ikke at blive forvirret af en nybegynder på skiløb, kan du give generelle råd om valg af skihøjde. For en amatør anbefales det normalt at tage ski ikke højere end 20 cm af deres egen højde og for erfarne skiløbere - ikke mere end 10 cm.

For at matche dine ski til din egen vægt er det bedst at gå på ski og sørge for, at de bøjer i midten til gulvet. For børn vælges ski på denne måde (uden at tage højde for vækst). Her udvælges udvælgelsen i henhold til en forudvalgt ordning: med et barn, der vejer op til 20 kg - de køber ski 70 cm lange, fra 20 til 30 kg - 90 cm, 30-40 kg - 100 cm. Voksne.

Som du kan se, er de bedste ski dem, der passer til en person individuelt. Over tid og med erfaring erstatter begyndere selv deres første skimodel med en anden, der er mere egnet til deres nyfundne færdigheder.

Anbefalede: