Sådan Får Du Et Lån Fra Sberbank I Rusland

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et Lån Fra Sberbank I Rusland
Sådan Får Du Et Lån Fra Sberbank I Rusland

Video: Sådan Får Du Et Lån Fra Sberbank I Rusland

Video: Василий Олейник "Я знаю, когда золото упадет в цене!" Прогноз по курсу золота на 2021 год 2022, December
Anonim

Sberbank of Russia tilbyder en bred vifte af lån til både enkeltpersoner og juridiske enheder. Som enkeltperson kan du optage et forbrugerlån, uddannelse, pant eller billån.

Sådan får du et lån fra Sberbank i Rusland
Sådan får du et lån fra Sberbank i Rusland

Instruktioner

Trin 1

Vælg den type lån, du vil modtage.

Trin 2

Gå til kreditafdelingen i Sberbank i Rusland for en konsultation. Du kan finde ud af, hvor det er i enhver filial af banken. Afdelingskonsulenten fortæller dig detaljeret om betingelserne, rentesatserne og størrelsen på det lån, du har valgt. Du vil også modtage en liste over dokumenter, som du skal fremlægge. Du kan selv optage et lån eller involvere en medlåntager. Nogle typer lån kræver en garant eller pant.

Trin 3

Forbered en standardpakke med dokumenter til opnåelse af et lån. Det inkluderer: ansøgning - et spørgeskema (i form af en bank); kopier af pas til låntager, medlåntager; om nødvendigt - kopier af garantens pas og pantsætteren.

Trin 4

Du har også brug for dokumenter, der bekræfter låntagerens og medlåntagerens økonomiske forhold og arbejdsaktiviteter. De er: et certifikat i form 2-NDFL for de sidste 6 måneder fra arbejdsstedet, en bekræftet kopi af arbejdsbogen (for dem, der arbejder i en organisation, virksomhed, institution); certifikat for pensionens størrelse for den sidste måned (for pensionister) bogføring af indtægter og udgifter; kopi af certifikatet for registrering som iværksætter (for iværksættere).

Trin 5

Hvis du arbejder deltid, skal du give dokumenter fra dit andet job. Når du yder et lån til uddannelse, skal du lave en kopi af den aftale, der er indgået med uddannelsesinstitutionen om uddannelse af en specialist og en kopi af selve institutionens licens.

Trin 6

Indsend dokumenterne til bankens kreditafdeling, og vent på en beslutning om at give dig et lån. Beslutningen træffes inden for to dage. Det beløb, som banken kan give dig, afhænger direkte af din indkomst.

Trin 7

Hvis du har optaget et forbrugerlån, skal du have penge på det.

Trin 8

For at yde et sikret lån skal du indsamle de nødvendige dokumenter til at stille sikkerhed. I dette tilfælde overfører banken lånebeløbet direkte til sælgeren.

Populær af emne.