Hvilken By Er Vært For Sommer-OL

Hvilken By Er Vært For Sommer-OL
Hvilken By Er Vært For Sommer-OL

Video: Hvilken By Er Vært For Sommer-OL

Video: Hvilken By Er Vært For Sommer-OL
Video: Под юбку не заглядывать! ► 2 Прохождение Lollipop Chainsaw 2023, December
Anonim

De Olympiske Lege er en af de største internationale sportsbegivenheder, hvor mange mennesker fra hele verden deltager. Det er værd at bemærke, at en munter og venlig atmosfære hersker overalt under disse begivenheder. Dette er en ægte triumf for sport.

Hvilken by er vært for sommer-OL 2016
Hvilken by er vært for sommer-OL 2016

De Olympiske lege blev først afholdt i det antikke Grækenland, hvorefter de blev glemt. Disse konkurrencer blev genoplivet af Pierre de Coubertin. De første moderne sommerlege blev afholdt i Athen.

De sidste sommer-olympiske lege blev som bekendt afholdt i London i 2012, og den næste afholdes i 2016 - i den smukke by Rio de Janeiro, en af de mest berømte byer i Brasilien. For retten til at være vært for OL kæmpede Rio med byer som Baku, Doha, Madrid, Prag, Tokyo og endda Skt. Petersborg.

Sydamerika er vært for de olympiske lege for første gang. Den Internationale Olympiske Komité, der var bekymret for tempoet i opførelsen af faciliteter, ønskede at flytte legene til en anden by, men der blev opnået enighed, og den brasilianske by blev godkendt som mødested for sommer-OL 2016.

Rio de Janeiro kaldes ofte en by med kontraster, hvor dårlige boliger og luksuriøse villaer fra de rige eksisterer på en fantastisk måde. Det milde klima, fremragende strande, et hav af lækre frugter tiltrækker skarer af turister her hvert år. Rio er også berømt for sine brasilianske karnevaler, dette er en fantastisk, levende, spændende musikalsk præstation.

At være vært for de olympiske sommerlege i Brasilien vil være en unik begivenhed. Den fantastiske atmosfære af naturens skønheder vil blive kombineret med majestætiske sportskonkurrencer, der ikke efterlader ligeglad med nogen fan og turist.

Anbefalede: