Hvem Blev Ejer Af Golden Ball

Hvem Blev Ejer Af Golden Ball
Hvem Blev Ejer Af Golden Ball

Video: Hvem Blev Ejer Af Golden Ball

Video: Hvem Blev Ejer Af Golden Ball
Video: 📣 Димаш и Славянский базар Лучшие моменты Эксклюзивный материал ✯SUB✯ 2024, Kan
Anonim

Golden Ball fodboldprisen uddeles årligt til den bedste fodboldspiller i verden ifølge afstemninger fra fodboldtrænere, landsholdskapteiner, sportsjournalister. Den 12. januar 2015 fandt en anden ceremoni sted i Zürich, hvor æresprisen blev tildelt den bedste fodboldspiller i verden i 2014.

Hvem blev ejer af Golden Ball 2015
Hvem blev ejer af Golden Ball 2015

Kandidater til Ballon d'Or-prisen i 2015 omfattede den tyske målmand 2014 verdensmester Manuel Neuer, regerende argentinsk kaptajn Lionel Messi og Real Madrid angribende midtbanespiller Cristiano Ronaldo.

I 2015 modtog Cristiano Ronaldo, en spiller fra det portugisiske landshold og spanske Real Madrid, Golden Ball-prisen. Denne pris var allerede den tredje i karrieren hos den 29-årige fremragende fodboldspiller. Nu er Ronaldo kun en sådan pris bag Messi. Cristiano selv ved prisoverrækkelsen sagde sjovt, at nu kan du prøve at indhente Lionel i antallet af vundne bolde.

Det er ikke tilfældigt, at Cristiano Ronaldo blev udnævnt til den bedste fodboldspiller i verden i 2014. På trods af det portugisiske landsholds katastrofale præstation ved det brasilianske verdensmesterskab var sæsonen 2013-2014 for Cristiano meget vellykket, hvilket fremgår af portugisernes fremragende statistik såvel som Real Madrids fremragende præstationer opnået gennem de fremragende dygtigheden i Madrid Seven. Så, Ronaldo vandt UEFA Champions League, UEFA Super Cup med klubben, blev vinder af verdensmesterskabet i klubben, vinderen af den spanske cup. Cristiano har scoret 31 mål i den spanske liga og scoret 17 gange i UEFA Champions League.

Anbefalede: