Sådan Scorer Du Frikast

Indholdsfortegnelse:

Sådan Scorer Du Frikast
Sådan Scorer Du Frikast

Video: Sådan Scorer Du Frikast

Video: Sådan scorer du piger i centeret! Tips med Jade Hansen! 2022, December
Anonim

Evnen til at gennemføre farlige øjeblikke er nøglen til et vellykket resultat i fodbold. Disse inkluderer først og fremmest frispark. Det er værd at følge enkle regler for at implementere disse punkter.

Sådan scorer du frikast
Sådan scorer du frikast

Er det nødvendigt

  • - fodbold;
  • - sportsuniformer.

Instruktioner

Trin 1

Se bevægelsen af ​​den modsatte målmand. Når du står på stedet og er ved at tage et frispark, skal du nøje se på, hvordan målmanden er placeret i dette øjeblik. Som regel lukker han det nærmeste hjørne og lægger en mur af spillere i det fjerne hjørne. Din opgave er at forudsige hans intention og bryde igennem i den modsatte retning. Så prøv at opveje væggen og scor i det øverste hjørne.

Trin 2

Hold øje med muren til klubbens spillere. De skal placeres således, at de i det mindste giver lidt plads til stød. Men på den anden side er deres opgave også at forhindre modstanderen i at opfange bolden.

Trin 3

Lær falske træk. Sørg for, at målmanden ikke ved, hvor du skal skyde, når du tager afsted. Demonstration af et venstrebenet spark, spark med din højre. Du kan gøre det omvendt. Prøv forskellige fodpositioner (inden i og uden for foden).

Trin 4

Hit bunden. Normalt har målmænd det meget vanskeligt at reagere på slag og overraskelses spark fra bunden. Ofte ruller bolden bare mellem benene, og de har ikke tid til at gøre noget.

Trin 5

Spil en kombination med holdmedlemmerne. Kør et bedragerisk løb, og lad din partner, der står ved siden af ​​dig, ramme. I dette tilfælde vil målmandens årvågenhed gå tabt, og han vil lade det åbne hjørne af målet være åbent. Denne metode bruges meget ofte i moderne fodbold.

Trin 6

Få et par spillere i niveau med målmandsområdet. Under et frispark er det svært at forudsige, hvor bolden vil gå. Derfor er det vigtigt altid at være klar til at ramme fjendens port i tide.

Trin 7

Øv dig i at slå flere frispark i praksis. Nøglen til succes ligger i konstant målrettede skud på mål under venskabskampe. Placer en mur af spillere og tag 10-15 skud på målet.

Trin 8

Gå nærmere til bolden i officielle spil. Det er selvfølgelig umuligt at lære at score gratis kast, hvis du ikke træner i rigtige spilsituationer. Vær ikke bange for at lave fejl, tag frispark så ofte som muligt!

Populær af emne.