Hvem Er Misty Mae-Trainor Og Kerry Walsh

Hvem Er Misty Mae-Trainor Og Kerry Walsh
Hvem Er Misty Mae-Trainor Og Kerry Walsh

Video: Hvem Er Misty Mae-Trainor Og Kerry Walsh

Video: Walsh/May-Treanor vs. Juliana/Larissa - Full Match | World Champs 2011 | #ROSTER100 2022, December
Anonim

Ved sommer-OL 2012 i London vandt det amerikanske par Misty May-Trainor og Kerry Walsh guldmedaljer i beachvolley og blev tre gange olympiske mestre i sporten.

Hvem er Misty Mae-Trainor og Kerry Walsh
Hvem er Misty Mae-Trainor og Kerry Walsh

Misty May-Trainor og Kerry Walsh Jennings har parret siden 2001. Ved OL i Sydney 2000 sluttede Walsh på 4. plads i det amerikanske volleyballhold. Og Misty Mae ved de samme OL var 5. i beachvolley-konkurrencer, hvor hun parrede sig med Holly McPeak.

Et år senere gik Carrie og Misty sammen og begyndte deres triumferende march. Ved følgende OL: Athen (2004) og Beijing (2008) var de de bedste inden for beachvolley og mistede ikke et eneste sæt.

Misty Mae blev født i 1977 i Santa Monica til en familie af professionelle atleter. Hans mor var en tennisspiller, og hans far var en volleyballspiller. Han var på det amerikanske olympiske hold fra 1968. Misty begyndte at spille sport i en alder af otte, hendes valg faldt på klassisk volleyball. I 1998 blev hun udnævnt til Årets atlet.

Efter eksamen fra University of California med en kandidatgrad i humaniora og fysisk uddannelse begynder Misty Mae at spille professionelt i beachvolley.

I dag betragtes May-Trainor som rekordindehaver for de fleste vundne konkurrencer og den anden volleyballspiller i USAs historie, der tjener en million dollars i sin sportskarriere.

Kerri Walsh Jennings blev født i 1978, søn af en volleyballspiller og en baseballspiller. Hun begyndte at tage sport alvorligt i en alder af 12 år. I 1996 gik Kerry ind på Stanford University, hvor hun i løbet af sine studier blev en af ​​de bedste volleyballspillere i studenterholdet, og siden 1998 har hun været på det amerikanske landshold.

Kerry Walsh er den fjerde amerikanske volleyballspiller, der tjener en million dollars. Atleten har to børn, og fansen troede, at OL i London ville være hendes sidste. Men efter sejren sagde Kerry, at hun håber på at komme til det amerikanske olympiske hold ved legene i 2016 i Rio de Janeiro. Hvis dette sker, vil hun konkurrere ved de næste OL med en ny partner. Misty Mae-Trainor annoncerede afslutningen af ​​sin sportskarriere.

Populær af emne.