Hvordan Man Laver Armbånd

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Armbånd
Hvordan Man Laver Armbånd

Video: Hvordan Man Laver Armbånd

Video: Hvordan Man Laver Armbånd
Video: Hvordan laver man et elastik armbånd med en rainbow loom 2024, April
Anonim

For atleter og guitarister har de deres egen praktiske betydning. Men nogen har længe bemærket, at armbånd også er smukke. Og nu, efter at have forvandlet sig til en slags armbånd, flagrer de i hænderne på modekvinder … Kvinders læderarmbånd kombinerer funktionerne i mandlig brutalitet og kvindelig letfølelse. Dette er en slags eklekticisme på håndleddet.

Hvordan man laver armbånd
Hvordan man laver armbånd

Er det nødvendigt

Læder, læderurstropper - to stykker, en tyk nål, en skarp støvkniv, hårde matchende tråde, dekorative knapper, vedhæng, kæderester, nøgleringe og læderlim

Instruktioner

Trin 1

Det er ikke let at arbejde med læder, så vær tålmodig. Fra læderet skal du skære to stykker af samme størrelse - til fronten og bagsiden af armbåndet, så den passer til din hånd. Og et stykke er tyndere.

Trin 2

Skær tre tynde strimler fra et tyndere stykke. Efter at have sikret den ene ende af strimlerne, væver du en grisehale. Væv i processen ind i dine fletningsknapper, kæder, rhinestones og alt, hvad der har et passende øje og synes passende for dig - endda et vedhæng med et portræt af din elskede! Hæft den anden ende sammen.

Trin 3

Når du har lavet to huller i forskellige ender af armbåndets forside, skal du flette enderne af fletningen, rette dem og lim dem fra den forkerte side.

Trin 4

Skær remstykker af passende længde af, og lim også to stropper på den ene side indefra og ud, to spænder på den anden, hvilket gør en foldning på hoveddelen fra enderne med 0,5 cm.

Trin 5

Det er tid til at sy det andet stykke læder på fra den forkerte side. Tag trådene op, så de passer, bøj begge dele 0,5 cm og sy med en overlocksøm. Du har nu et armbånd i din garderobe.

Trin 6

Du kan farve læderet til pigtails i en anden farve, for eksempel rød, klæb velcro i stedet for stropper (dog vil der være mindre dekorativitet), lav snørebånd, to pigtails. Du kan sy en frynser, pelsstykker, sort blonder rundt om armbåndets kanter. Derefter skal antallet af "lotioner" måske reduceres eller efterlades med en grisehale. Forestil dig, og du vil få succes!

Anbefalede: