Sådan Kommer Du I Hånden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du I Hånden
Sådan Kommer Du I Hånden

Video: Sådan Kommer Du I Hånden

Video: Overtrædelser af trafikregler i Rusland. Jeg fik en bil med et specielt signal! 2022, November
Anonim

Håndstand og hovedstand praktiseres i mange sportsgrene og orientalske øvelser. At stå på hovedet er gavnligt for mange lidelser og er en profylakse mod mange sundhedsmæssige problemer. Der er flere kontraindikationer, for hvilke håndstand ikke skal udføres: hypertension, hypotension, purulent betændelse i øret, svage øjenkapillærer, kronisk bihulebetændelse. Posen er indiceret til nervøs spænding, søvnløshed, åreknuder, hukommelsestab, astma, sygdomme i leveren, øjnene, kvindelige organer osv.

Håndstand er godt for dit helbred
Håndstand er godt for dit helbred

Instruktioner

Trin 1

For første gang anbefales det, at håndstanden udføres ved hjælp af en anden person og en væg. Anbring et tæppe på gulvet. Gå på knæ, lås fingrene sammen, læg albuerne på tæppet. Placer toppen af ​​dit hoved på tæppet og placer det mellem dine håndflader. Stå op fra knæene, stå på tæerne, tag små skridt enten til hovedet eller væk fra det.

Trin 2

Så snart du føler, at dit hoved og dine hænder er vant til lasten, skal du løfte det ene ben op og bede en assistent om at forsikre dig mod at falde. Du skal føle væggenes støtte for at være sikker på, at du ikke falder. Nu kan du løfte dit andet ben. Når du løfter dine ben, vil du føle, at det er nødvendigt med godt pumpede mavemuskler til håndstanden. Styr dine mave muskler dagligt for at øve dig på hovedet.

Trin 3

De første par gange skal du gøre en håndstand i højst 15 sekunder. Gå ud af stillingen uden ryk. Sænk det ene ben først, derefter det andet. Løft aldrig dit hoved med det samme. Løft dit hoved gradvist op i et minut.

Trin 4

Den maksimale tid brugt i positionen på hænderne er ikke mere end 12 minutter. Daglige træningsprogrammer hjælper dig med at føle dig tryg i denne stilling, og efter en kort periode har du ikke længere brug for hjælp udefra og vægforsikring.

Populær af emne.