At Lære At Flyde

Indholdsfortegnelse:

At Lære At Flyde
At Lære At Flyde

Video: At Lære At Flyde

Video: Lær at flyde - det kan redde dit liv 2022, December
Anonim

I løbet af deres ferie går de fleste til havet i familier, par og singler. Det er så dejligt at ligge på stranden og derefter springe ned i behageligt vand og svømme et dusin meter. Der er dog mennesker, der ikke ved, hvordan man svømmer. De står bare på kysten og ser med misundelse på dem, der svømmer i havet. Men vær ikke modløs, absolut enhver person, uanset alder, kan lære at blive på vandet!

At lære at flyde
At lære at flyde

Instruktioner

Trin 1

Stop først med at være bange for at være i vandet. Inspirer dig selv, at dette ikke er et fjendtligt miljø, men et sted at slappe af. Tag mere luft i lungerne, hold vejret og læg dig ned på vandet. Du drukner ikke af alle fysikens love. Folk, der er bange for at drukne, prøver at sænke benene ned for at stå på dem i tilfælde af fare. Overvinde din frygt. Prøv at flyde med den ene hånd på siden. Slap af og forestil dig, at du ligger på en luftmadras. Træn mange gange, så får du succes!

Trin 2

Nu er det næste trin at forsøge at blive på vandet ikke på ryggen, men i en tilbøjelig position. Dette er meget sværere og fungerer muligvis ikke med det samme. Træn, så du som et resultat kan ligge på din mave, mens du laver minimale håndslag. Hvis du ikke lærer at ligge på vandet uden frygt, vil yderligere trin i træning være meningsløse.

Trin 3

Lad os nu prøve at opnå den korrekte kropsposition, mens du svømmer. Det er værd at bemærke, at svømmeren altid holder sig parallelt med vandoverfladen. Dette gøres kun for at reducere overfladen af ​​modstand med vand. Jo mindre din krop "skubber" gennem vandet, jo lettere bliver det for dig at blive på det. Derfor skal hele din krop, inklusive arme, ben, torso og hoved, holdes parallelt med vandoverfladen.

Trin 4

Lad os nu se på, hvordan du holder dit hoved ordentligt og trækker vejret, mens du svømmer. I vand begynder mange instinktivt at løfte hovedet for ikke at sluge vand. Husk, at jo højere du løfter hovedet, jo sværere bliver det for dig at svømme. Derfor skal hovedet være mindst halvt nedsænket i vand. For ikke at sluge i vand er der nogle tip. Først skal du trække vejret ind gennem din mund på et tidspunkt, hvor dit næste slag (hvis du kravler) dit hoved vil blive drejet til siden. Træk derefter vejret ud gennem næsen i vandet. Hvis du følger denne anbefaling, vil risikoen for, at vand kommer ind i lungerne næsten elimineres. Brug derfor din mund til at indånde og din næse til at udånde. Nu ved du, hvordan du lærer at svømme, vi ønsker dig succes!

Populær af emne.