Hvor I Rusland Kan Du Lære Vipassana

Indholdsfortegnelse:

Hvor I Rusland Kan Du Lære Vipassana
Hvor I Rusland Kan Du Lære Vipassana

Video: Hvor I Rusland Kan Du Lære Vipassana

Video: Hvor I Rusland Kan Du Lære Vipassana
Video: Аджан Брам Q&A - Работа с депрессией; Разница между випассаной и саматой 2024, April
Anonim

Vipassana er et specielt off-site meditationstræningskursus, der afholdes et eller andet sted fjernt fra den sædvanlige by i mere end 10 dage. Disse kurser er meget populære blandt dem, der er involveret i selvudvikling og søger at forbedre livskvaliteten.

Hvor i Rusland kan du lære Vipassana
Hvor i Rusland kan du lære Vipassana

En hel del mennesker på et bestemt tidspunkt i deres liv stiller spørgsmål om, hvorvidt de faktisk har travlt med noget vigtigt for sig selv og dem omkring dem, eller om de simpelthen dumt spilder det mest værdifulde og ikke-fornyelige af alle ressourcer, der er til rådighed for dem - tid - leve deres liv "på maskinen" … For at stoppe den hurtige strøm af liv, se sig omkring og tænke over, hvem de er, hvor de er, og hvad de har opnået, er folk, der stræber efter selvkendskab og en harmonisk udvikling af deres personlighed, velegnede til vipassana - en ti-dages tavshed.

Hvordan kommer man til Vipassana?

På Ruslands territorium, den mest berømte og har gentagne gange bevist sig fra den bedste side, er den ti-dages løbet af Vipassana, som normalt finder sted ikke langt fra hovedstaden. Lokalet kan for eksempel være territoriet til en børnenes lejr - selvfølgelig ikke om sommeren. Du kan ansøge om deltagelse i kurset på community-siderne i ethvert socialt netværk såvel som på organisationens websted - alt dette er let at finde ved hjælp af en søgemaskine.

Arrangørerne forbeholder sig ret til at vælge deltagere på baggrund af de spørgeskemaer, som hver af dem har udfyldt. Foretrækkes tilstrækkelige mennesker uden konflikt uden dårlige vaner, der ikke skaber problemer for andre deltagere i arrangementet. Det er ikke nødvendigt at være vegetar for at deltage i tilbagetoget, men for en person, der ikke kan forestille sig et normalt måltid uden kød, kan det være meget vanskeligt at holde sig til en usædvanlig diæt i mere end 10 dage.

Hvad er inkluderet i Vipassana-kurset?

Som det fremgår af anmeldelserne fra de hundreder af mennesker, der allerede har gennemgået et mange-dages løfte om stilhed, lever kadetter af forskellig køn adskilt i hele tilbagetoget, og deres kontakter minimeres. Det betyder, at mænd og kvinder under kurset udelukkende kan se hinanden i meditationshallen, hvor kadetter bruger 10-12 timer dagligt. Mange timers meditation hjælper med at rydde en persons sind for alt unødvendigt og give ham en chance for at forstå sit formål.

Folk, der gennemfører kurset, på trods af hvor svært det er for dem ikke at kommunikere med nogen og mister alle kommunikationsmidler i 10 dage, får meget som et resultat. Det vigtigste er en virkelig uvurderlig færdighed til at stoppe den interne dialog, fordi det menneskelige nervesystem kvalitativt kan komme sig præcist i de minutter, hvor hans hjerne ikke har travlt med at "fordøje" denne eller den information. Som en nyttig bonus synes deltagerne under tilbagetoget at komme af sig selv til forskellige spørgsmål, der kunne have plaget dem i årevis før.

Husk at i Rusland skal en ansøgning om deltagelse i et Vipassana-kursus indsendes næsten seks måneder før selve kurset. Dette skyldes det enorme antal potentielle kadetter.

Anbefalede: