Sådan Spiller Du Bowling Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Bowling Korrekt
Sådan Spiller Du Bowling Korrekt

Video: Sådan Spiller Du Bowling Korrekt

Video: Sådan Spiller Du Bowling Korrekt
Video: Как согнуть шар для боулинга для начинающих 2023, Marts
Anonim

Bowling er et sportsspil, hvis essens er at slå stifterne, der er sat i enden af banen, ned med en bold, der lanceres. Bowling fik sit moderne udseende i slutningen af det 19. århundrede, og dens prototype var spillet med bowlingnåle.

Sådan spiller du bowling korrekt
Sådan spiller du bowling korrekt

Instruktioner

Trin 1

Vælg den bold, der passer dig, da dine chancer for at vinde vil afhænge af dette. Hver kugle har tre huller til midten, ringen og tommelfingeren - de skal have den perfekte størrelse til dig, så bolden let glider af din hånd uden at skulle presse den hårdt, mens du holder den. Som regel er bolde fra 8 til 10 størrelser velegnede til piger og følgelig tungere for fyre.

Trin 2

Kom i den rigtige holdning. Tag 4 trin tilbage fra overtrædelseslinjen. Som regel er der specielle punkter foran sporet, der fungerer som en guide til starten af trin. Stå lige op med fødderne sammen. Bøj din højre hånd, der holder bolden i en 90 graders vinkel, så hånden med bolden vender mod dig og parallelt med gulvet. Hold bolden lidt med din venstre hånd.

Trin 3

Udfør den korrekte boldsending. For at gøre dette skal du tage 4 trin, startende med din højre fod. Under dem skal du sænke din venstre hånd, rette din højre med bolden og bringe den bag din ryg for at sende. Det sidste trin udføres foran overtrædelseslinjen med din venstre fod, samtidig med at du squat lidt på din venstre fod og sender bolden til midten af stifttrekanten. Samtidig skal højre ben forblive lige og være bagved venstre ben.

Trin 4

Prøv at ramme så mange ben som muligt første gang. Derfor skal du sigte mod midten af stifttrekanten. Men når du sender bolden, er det bedre at se ikke på stifterne, men på de specielle pile, der er tegnet i begyndelsen af sporene. Hvis strejken (10 ben) mislykkedes første gang, skal de resterende ben slåes ned anden gang.

Trin 5

Spillet består af 10 runder (berømmelser), for hver af dem får deltageren 2 forsøg på at sende bolden. Efter hver runde eller strejke trækkes stifterne igen. I den sidste runde kan spilleren få et ekstra tredje forsøg på at sende bolden, hvis han slår et strejke ud eller helt misser. I slutningen af spillet beregnes det samlede antal point for hver deltager.

Trin 6

Det samlede antal point i slutningen af spillet består af antallet af bankede pins og bonusser. For en strejke er der for eksempel 10 point og en bonus svarende til antallet af pins, der er slået ned i de næste to kast.

Populær af emne.