Hvordan Det Nye Hovedidentifikationssystem Fungerer

Hvordan Det Nye Hovedidentifikationssystem Fungerer
Hvordan Det Nye Hovedidentifikationssystem Fungerer

Video: Hvordan Det Nye Hovedidentifikationssystem Fungerer

Video: Hvordan Det Nye Hovedidentifikationssystem Fungerer
Video: Мануальная терапия коррекция плеч и таза 2024, April
Anonim

De grundlæggende regler for fodbold er blevet etableret i meget lang tid. Selvfølgelig ændrede de sig over tid, men deres essens forblev den samme. Den seneste innovation, der skete for bare et år siden, er udseendet af to yderligere dommere, der opfordres til at afgøre, om et mål blev scoret i kontroversielle situationer. Med andre ord afhænger anerkendelsen af et mål nu af den menneskelige faktor.

Hvordan det nye hovedidentifikationssystem fungerer
Hvordan det nye hovedidentifikationssystem fungerer

Som praksis viser, er denne metode til løsning af kontroversielle problemer på grund af den menneskelige faktor ikke ideel. Til dato har yderligere dommere allerede lavet en række fejl, der har påvirket resultatet af nogle vigtige kampe.

For at forbedre systemet til bestemmelse af mål begyndte repræsentanter for det internationale fodboldforbund for flere år siden at tænke på introduktionen af automatiske enheder. Et sådant system kunne fungere fejlfrit offline. Den 5. juli ventede fans på denne innovation af gode nyheder - på et møde i Zürich støttede FIFA dette projekt, og dets implementering vil begynde i den nærmeste fremtid.

Hvad er et automatisk målregistreringssystem? Hvordan fungerer det? Fra et teknisk synspunkt er alt simpelt her. Et bestemt antal enheder vil blive installeret omkring porten, hvilket vil skabe et magnetfelt. Samtidig vil bolde også gennemgå ændringer. Inde vil de have en elektronisk enhed, der, når bolden helt krydser målstregen, sender et specielt signal til computeren for at tælle målet.

Fordelen ved dette system er, at det kan registrere et mål med maksimal nøjagtighed. Hvis bolden helt rammer målet, vil et tilsvarende signal blive sendt til de specielle dommersensorer. Det forventes, at det efter introduktionen af dette system bliver meget lettere at dømme kampe.

På trods af godkendelsen fra Føderationen kan det automatiske måldetekteringssystem ikke bruges lige nu - det skal bestå en række forskellige laboratorietests og tests direkte på fodboldbanen. Systemet forventes testet for første gang ved Club World Cup 2012 i Japan.

Anbefalede: