Hvem Er Mario Balotelli

Hvem Er Mario Balotelli
Hvem Er Mario Balotelli

Video: Hvem Er Mario Balotelli

Video: Hvem Er Mario Balotelli
Video: МАРИО БАЛОТЕЛЛИ - ЧТО С НИМ СТАЛО 2024, April
Anonim

Navnet Mario Balotelli vises i stigende grad i pressen. Denne unge fodboldspiller blev utrolig populær efter en række succesrige kampe, der gjorde ham til en rigtig stjerne.

Hvem er Mario Balotelli
Hvem er Mario Balotelli

Mario Barwuah Balotelli blev født i 1990 i en familie af indvandrere fra Ghana. Medfødte sygdomme krævede kvalificeret lægehjælp, som forældrene til Thomas og Rose Barwuah ikke havde midlerne til. Derfor, da Mario var to år gammel, blev han placeret under pleje af den italienske familie Balotelli fra byen Brescia. Hans nye forældre, Mario Francesco og Silvia Balotelli, adopterede drengen og begyndte at opdrage ham sammen med deres tre egne børn. Mario modtog kun italiensk statsborgerskab i en alder af atten.

I Brescia blev Balotelli interesseret i fodbold, og i en alder af fem spillede han allerede i distriktsholdet. Med alderen blev hans talenter afsløret, og Mario fik en plads i ungdomsholdet. Senere udstedte klubben "Lumezzane" af hensyn til seksten Balotelli en særlig tilladelse, ved hjælp af hvilken han blev det yngste medlem af Serie C i fodboldens historie.

Et fantastisk spil for klubben "Lumezzane" tiltrak stor opmærksomhed på spilleren fra flere klubber på én gang. Hans næste tilflugtssted var Inter Milan, hvor han blev tilmeldt ungdomstroppen. Det var der, han blev leder og viste sine bedste kvaliteter på banen og scorede 19 mål i tyve kampe.

Det første spil for Inter-holdet fandt sted i 2007, men så tilbragte han kun to sidste minutter på banen. Den næste kamp mod "Regina" Mario markerede med to bolde i modstanderens mål.

I 2010 flyttede Balotelli til den berømte engelske Manchester City, hvor han er mere end aktiv på banen og scorer mål i næsten hver kamp.

Mario er ikke kun berømt for sine fodboldresultater, men også for sin utålelige karakter. Den unge, men allerede fuldgyldige fodboldstjerne fejres ofte i kampe, både på banen og derudover. Så Balotelli havde en kamp med holdkammerat Mika Richards, men gutterne gjorde det ret hurtigt.

I 2012 gik Balotelli til EM som en del af det italienske landshold. I kampen mod Tyskland scorer han to mål mod modstanderen og baner dermed vejen for sit land i de sidste kampe.

Anbefalede: