Hvor Finder Du FIFA World Cup-kampplanen

Indholdsfortegnelse:

Hvor Finder Du FIFA World Cup-kampplanen
Hvor Finder Du FIFA World Cup-kampplanen

Video: Hvor Finder Du FIFA World Cup-kampplanen

Video: Hvor Finder Du FIFA World Cup-kampplanen
Video: Romania vs Argentina 3-2 All Goals & Highlights ( World Cup 1994 ) 2023, Marts
Anonim

En af de mest berygtede episoder, der skete lige før lodtrækningen til verdensmesterskabet i 2014 den 6. december 2012, var afvisningen af at deltage i ceremonien for den tredobbelte vinder af sådanne turneringer, Pele. Ifølge legenden om verdensfodbold var han bange for at trække ubehagelige modstandere ud for Brasilien. Hvad Pele sagde efter at have lært den endelige tidsplan for hans holds spil, blev ikke rapporteret.

Selv plakaten med resultaterne af verdensmesterskabet ser smuk og spektakulær ud
Selv plakaten med resultaterne af verdensmesterskabet ser smuk og spektakulær ud

Kalender udarbejdet

I alt starter 32 hold i verdensmesterskabet, opdelt i otte grupper. Følgelig findes tidsplanen kun for den første fase, hvorefter halvdelen af medaljeansøgerne går hjem. Desuden er det udformet på en sådan måde, at hver af deltagerne spiller tre kampe med relativt lige tidsintervaller og kun med andre hold i deres gruppe.

Især i gruppe H, hvor tilfældigt og bolde rullede ud af lotteriet, som det russiske hold fik, mødes Belgien og Algeriet den 17. juni, og den næste dag finder en kamp mellem Rusland og Sydkorea sted. Den 22. juni spiller belgierne mod russerne og koreanerne mod algerierne. Endelig er Korea-kampene med Belgien og Algeriet med Rusland planlagt til 27. juni.

På startdagen for mesterskabet er der planlagt tre kampe: Brasilien overtager Kroatien, Mexico kæmper mod Kamerun og Spanien kæmper med Holland.

Planlagt fodbold

Det russiske landshold vil starte deres kampe henholdsvis to om morgenen, klokken otte om aftenen og ved midnat. Og du kan finde ud af eller ikke glemme det på en enkel måde: på forhånd for at finde en passende kilde til information om mesterskabet.

Forresten er det ganske acceptabelt at have flere kilder, fordi spillekalenderen skyndte sig at blive lagt ud af mange medier. Og selvom de alle sandsynligvis kun brugte officielle data og ikke for eksempel Wikipedia, skal du kun fokusere på de mest pålidelige og dokumenterede. Disse inkluderer først og fremmest de nationale og kontinentale fodboldforenings officielle hjemmesider samt mesterskabsorganiseringsudvalget og afholder sådanne turneringer FIFA (International Football Federation).

Der er også en russisk-version af FIFA-webstedet. På den, især for russiske fans, er der en kalender over kommende spil og et billetprogram.

Den anden gruppe af fuldstændigt pålidelige websteder tilhører de mest populære sports- og fodboldpublikationer. Blandt sidstnævnte kan vi udpege den russiske "Sport-Express", som ud over en detaljeret kalender med spil regelmæssigt offentliggør forskellige nyheder om den kommende turnering og interviews med fodboldspillere og trænere.

Du kan også stifte bekendtskab med tidsplanen og endda studere den grundigt i pjecer, der er udgivet til turneringen, opslagsværker og endelig i bookmakere.

Zidanes lette hånd

Blandt lodtrækningerne i lodtrækningen, hvorefter spilleplanen faktisk dukkede op, var ikke kun fodboldembedsmændene, der organiserede det og Pele. Andre specielt inviterede verdensmestre i fodbold fra forskellige år var også til stede i hallen. Disse er især franskmanden Zidane, den brasilianske Cafu og den tyske Matthäus. Forresten var det på forslag fra Zidane & Co., at det russiske landsholds rivaler i gruppen blev hold, der ikke blev betragtet som favoritter i konkurrencen.

Populær af emne.