Sådan Ser Du Løb Online

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du Løb Online
Sådan Ser Du Løb Online

Video: Sådan Ser Du Løb Online

Video: Sådan Ser Du Løb Online
Video: Top 15 Horror Stories Animated 2024, April
Anonim

Fans af Formel 1 og andre bilkonkurrencer vil helt sikkert drømme om at besøge tribunerne under løbet af deres yndlingsracere. Imidlertid falder ønsker ikke altid sammen med mulighederne, og så opstår der et rimeligt spørgsmål - hvordan ser man løb online?

Sådan ser du løb online
Sådan ser du løb online

Nødvendig

  • - computer;
  • - højhastighedsinternet
  • - TV-tuner
  • - program CRYSTAL TV 3.1.363;
  • - PlayBOX Internet TV online-program.

Instruktioner

Trin 1

Find et sted, der streamer dit valg af race live. Online transmission kan som regel findes både på websteder, der kun er specialiserede i bilracing, og på ressourcer, hvor sportsbegivenheder generelt præsenteres.

Trin 2

Registrer dig på siden. Denne handling er ikke altid påkrævet, men på nogle portaler kan kun en registreret bruger se udsendelsen. Du skal komme med en adgangskode og indtaste dit brugernavn eller din e-mail-adresse. Ved at klikke på det link, der sendes til din e-mail-adresse, vil du automatisk bekræfte din registrering. På nogle sider kan du bruge din sociale mediekonto.

Trin 3

Vælg et link for at streame. Ofte på sportswebsteder tilføjes links ikke kun af administratorer, men også af brugere. Derfor kan der være en sådan situation, at der vil være flere links til den samme bilracingudsendelse. Broadcasts kan variere i sprog, da de samme konkurrencer udsendes i forskellige lande såvel som i downloadhastighed. Brug den valgmulighed, der passer bedst til dig.

Trin 4

Download et specielt program for at se udsendelsen, for eksempel CRYSTAL TV 3.1.363 eller PlayBOX Internet TV online. Mest sandsynligt er alle de nødvendige programmer til at se online udsendelser allerede installeret på din computer. Men det kan meget vel ske, at en eller anden form for program muligvis ikke er tilgængelig, og det er umuligt at se auto-løb i denne situation. Køb det nødvendige program (hvilket vil blive angivet for dig på siden) eller download det, hvis programmet er frit tilgængeligt.

Trin 5

Brug tv-kanalens websted. Hvis du ved, at udsendelsen af de billøb, du har brug for, vil være på tv, skal du gå til den valgte kanals websted og tænde udsendelsen af den direkte udsendelse. I dette tilfælde vil udsendelsens kvalitet og hastighed sandsynligvis være højere (i det mindste ikke lavere) end på et almindeligt sports- eller bilspil, hvor brugerne tilføjer udsendelser. Hvis din computer har en tv-tuner, kan du se udsendelsen af billøbene på din computer ligesom på et almindeligt tv uden at bruge nogen virtuelle ressourcer.

Anbefalede: