Sådan Kommer Du Til EM 2012-kampe I Ukrainske Byer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til EM 2012-kampe I Ukrainske Byer
Sådan Kommer Du Til EM 2012-kampe I Ukrainske Byer

Video: Sådan Kommer Du Til EM 2012-kampe I Ukrainske Byer

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: 2 килограмма креветок в кляре РЕЦЕПТ РЕСТОРАНА 2023, Februar
Anonim

Det europæiske fodboldmesterskab tiltrækker millioner af fans over hele verden. Kampene i den sidste del af Euro 2012 afholdes i to lande på én gang. Hvis fans har brug for et polsk visum for at rejse til Polen, så er kampene, der finder sted i Ukraine, meget lettere.

Sådan kommer du til EM 2012-kampe i ukrainske byer
Sådan kommer du til EM 2012-kampe i ukrainske byer

Nødvendig

billet til Euro 2012-kampen

Instruktioner

Trin 1

En billet til Euro 2012 er en billet til kampen. De fleste af billetterne blev solgt på det officielle UEFA-websted til priser fra 30 til 600 euro og var udsolgt i begyndelsen af ​​maj. Ikke desto mindre tættere på mesterskabet kan billetter muligvis vises på webstedet, der ikke er solgt gennem andre kanaler, så kontroller regelmæssigt ressourcen og se annoncerne. Den købte billet leveres til dit hjem, og du kan spore dens levering på webstedet.

Trin 2

Nogle af billetterne blev doneret til distribution gennem fanorganisationer. Et bestemt beløb spilles i lotteriet, information om det kan findes på UEFA-webstedet. Endelig, hvis det ikke var muligt at købe den eftertragtede billet gennem de officielle distributører, er der stadig en mulighed - at købe en billet på det sekundære marked, det vil sige til en spekulativ pris. Det skal forstås, at det vil være meget højere end det nominelle. For eksempel tilbydes billetter til 600 euro allerede for 4-4, 5 tusind euro, men du kan finde billigere. Gå for eksempel til webstedet for Toptikshop-firmaet eller til ressourcen Sport-ticket.

Trin 3

Hvis du har den eftertragtede billet, er de største problemer bagved. Du kan komme ind i Ukraine med et almindeligt russisk internt pas, soldat, sømand osv. Du har heller ikke brug for lægeforsikring, da der ifølge en aftale mellem Rusland og Ukraine leveres akut lægehjælp gratis til borgere i et andet land. Flere detaljer kan findes i artiklen "En tur fra Rusland til Ukraine".

Trin 4

I tilfælde af at du planlægger at rejse ind i Ukraine i bil, skal du have en ukrainsk bilejers ansvarsforsikringspolice (OSGPO). Som regel er der forsikringskontorer foran toldstedet, hvor du kan købe en forsikring. Du bør vide, at fraværet af en politik ikke er en grund til ikke at lade dig komme ind i Ukraine.

Trin 5

Før du går til EM 2012-kampe, skal du sørge for at have en overnatning på forhånd. Det er bedst at reservere et sted på hotellet via Internettet. Det er sandt, at priserne på overnatning lige før europamesterskabet er steget kraftigt, så det vil være meget vanskeligt at finde et hotel eller en campingplads med en acceptabel betaling. At leje en lejlighed koster ca. 300-400 euro om dagen.

Populær af emne.