Sådan Spiller Du Byer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Byer
Sådan Spiller Du Byer

Video: Sådan Spiller Du Byer

Video: Sådan Spiller Du Byer
Video: Малага I Сколько стоит и как путешествовать по Испании 2024, April
Anonim

Gorodki er et gammelt russisk tidsfordriv, som gradvist blev erstattet af andre, mere populære i dag sports- og computerspil. På trods af dybe historiske rødder blev standarderne for spillet og dets regler først opfundet i begyndelsen af det 20. århundrede. For at vinde har en spiller brug for god fysisk form, et fremragende øje og selvfølgelig lidt held. Hvordan spiller du byer?

Sådan spiller du byer
Sådan spiller du byer

Er det nødvendigt

Byer, flagermus, specielt forberedt legeplads, kridt

Instruktioner

Trin 1

Forbered din beholdning til township-spillet. Lav en flagermus til at slå fra flere træblokke og forbinde dem sammen med metalplader. Den nemmeste måde at fremstille en flagermus på er at skære et stykke polypropylenvandrør, der er passende i længde og diameter med en baufil, og fylde det tæt med sand og lukke enderne af røret med propper.

Trin 2

Lav byer. De er trecylindre, der er 200 mm lange og 50 mm i diameter. Minimumssættet for en spiller er fem stykker. Byer kan let tændes for en drejebænk i et skoleværksted.

Trin 3

Find et felt til bykampe. Ethvert rummeligt område med hård overflade, for eksempel asfalt, er egnet til spillet. Ved hjælp af kridt tegner du en firkant på to til to meter på platformen - der vil være figurer i den. Marker også bufferzonen foran og på siderne af pladsen; byer skal slås ud uden for denne zone. Anbring en meter bred sandstrimmel foran bufferzonen. Hvis flagermusen rammer denne strimmel på et skud, tæller skuddet ikke.

Trin 4

Stil en figur fra byerne på en firkant og slå den ud med en flagermus. Du har to forsøg. Det første kast er lavet fra en afstand på 13 m fra pladsen, det andet - fra 6,5 m. Derefter er det modstanderens tur til at tage sine kast. Der er femten standardformer, men du kan selv finde på dem. Vinderen er den spiller, der slog flest stykker ud med mindst antal kast.

Anbefalede: