Sportsspil: Typer Og Fortolkning Af Bookmakerbetegnelser

Indholdsfortegnelse:

Sportsspil: Typer Og Fortolkning Af Bookmakerbetegnelser
Sportsspil: Typer Og Fortolkning Af Bookmakerbetegnelser

Video: Sportsspil: Typer Og Fortolkning Af Bookmakerbetegnelser

Video: Sportsspil: Typer Og Fortolkning Af Bookmakerbetegnelser
Video: Bet types explained | bettingexpert academy 2024, Kan
Anonim

En af de mest populære muligheder for at investere penge blandt spillere er naturligvis sportsvæddemål. Spillere får muligheden for at tjene penge på denne måde ved at kontakte et bookmakerkontor. Kontantopløb i tilfælde af en gevinst beregnes af analytikere fra sådanne virksomheder og afhænger direkte af typen af væddemål.

Typer af sportsvæddemål
Typer af sportsvæddemål

For begyndere kan sportsvæddemål på grund af overfladen af deres sorter såvel som massen af specifikke termer virke som en rigtig mørk skov. Gamblingfolk, der beslutter at begynde at tjene penge på denne måde, skal først og fremmest selvfølgelig forstå alle mulige ordninger og betegnelser for sådanne væddemål.

Grundlæggende notation

En række traditionelle og enkleste væddemål er tilgængelige i alle bookmakere uden undtagelse. Disse inkluderer for eksempel væddemål på resultatet af kampen:

  • X, udløst når der er uafgjort;
  • W1, afholdt når holdet, der er den nominelle vært for konkurrencen, vinder;
  • P2, udløst når det gæstende hold vinder.

Bookmakere kan også placere væddemål på et dobbelt resultat:

  1. 1X - hjemmeholdet vinder eller uafgjort. I dette tilfælde fungerer indsatsen ikke kun, hvis gæsterne taber.
  2. 2X - sejr hos udeholdet eller uafgjort. Følgelig modtager spilleren ikke penge, hvis ejerne mister.
  3. 12 - dobbelt indsats taber, hvis der er uafgjort. En sådan sats udløses kun, når et af holdene vinder.

Selvfølgelig kan spillere, hvis de ønsker det, når som helst placere væddemål på det nøjagtige resultat af spillet.

Særlige strategier

Nogle unikke væddemål er ikke tilgængelige for alle bookmakere. For eksempel er et handicap eller handicap et væddemål med en indledende fordel. Bookmakere bruger det, når to hold mødes med en stor uoverensstemmelse.

For at udjævne rivalernes chancer kan bookmakeren tage point fra favoritten eller tværtimod give odds til outsideren. Følgelig kan handicappet være negativt eller positivt og betegnes med F1 () eller F2 (), hvor dens værdi er angivet i parentes (+1, -1 osv.).

I nogle tilfælde kan spillerne også placere væddemål på det samlede antal, som er på antallet af mål - skud, gule kort, sæt osv.

  • TB (X) - færdig, vundet, flere mål scoret end X;
  • TM (X) - til sidst bliver der færre scorede mål end X.

Ethvert tal kan tages som X i dette tilfælde.

Klassifikation

Der er snesevis af væddemålsmuligheder hos bookmakere. Desuden kan de alle opdeles i to store grupper:

  • live væddemål;
  • leg langs linjen.

I sidstnævnte tilfælde placeres væddemål inden starten af spillet. Med begyndelsen af dette øjeblik lukker linjen. I live-tilstand har spilleren ret til at placere væddemål, også under konkurrencen.

Visninger af begivenheder

På dette grundlag klassificeres satser i:

  • ordinære
  • eksprestog;
  • systemer.

I det første tilfælde placerer spilleren kun en begivenhed. Når du spiller i ekspressilstand, kombineres flere enkeltbegivenheder i en kurv med multiplikation af odds. Væddemål af denne type afholdes, når alle gruppens enkelte begivenheder er korrekte.

Systemet ligner det samme eksprestog. I dette tilfælde kombineres også singler. Men i denne tilstand behøver afspilleren ikke gætte alle begivenhederne.

For eksempel til at bestå 4/5-systemet giver 4 ud af 5 væddemål gevinsterne. Hvis 5 ud af 5 væddemål fungerer, foretages den endelige beregning ved hjælp af en lidt lavere koefficient end i ekspress-tilstand. Med et fald i antallet af tidligere væddemål falder det vindende beløb også.

Bankstyringsmetoder

Flere strategier til distribution af penge, når spillere spiller på sport, kan også anvendes. For eksempel bruger nykommere i spillet ofte en fast procentdel af puljen. Essensen af denne metode ligger i behovet for at bestemme den specifikke procentdel af banken, der tildeles hver gang til kursen.

Afhængigt af de ændringer, der sker i banken, genberegnes indsatsen efter hvert resultat, når du bruger denne metode. Den største fordel ved denne metode er først og fremmest, at når du bruger den, er det næsten umuligt at miste banken.

For erfarne spillere er den mere almindelige metode til bankadministration en fast rente eller fast. I dette tilfælde vælger spilleren et konstant væddemål for sig selv og holder sig derefter kun til det. For eksempel, hvis bankens beløb er 20 tusind rubler. for hver af ti kampe kan du tildele 2 tusind.

Nogle nyttige tip

Sportsspil giver deltagerne ofte mulighed for at vinde store penge. At tabe i dette tilfælde er selvfølgelig også meget muligt. For at undgå at miste penge råder erfarne spillere begyndere til først og fremmest at overholde følgende regler:

  1. Skynd dig ikke at vælge en bookmaker. På forhånd skal du gøre dig bekendt med anmeldelserne om institutionen og læse anmeldelserne fra populære analytikere.
  2. Brug først ikke ekspresstog. Begyndere i sådan en væddemålstilstand, og især når de vælger et stort antal begivenheder, taber ofte.
  3. Ikke væddemål all in. Desværre findes der ikke hundrede procent satser. Det sker ofte, at begivenheden med odds 1.01 ikke passerer.
  4. Stol ikke på odds. For eksempel, hvis oddsene for et hold er 1,15 på linjen, betyder det ikke, at de er favoritterne.

Begyndere skal også være forsigtige med svindlere. I sportsvæddemål er der sådan noget som en fast kamp. I dette tilfælde kender en bestemt kreds af spillere resultatet af konkurrencen på forhånd og er garanteret at vinde.

En begynders ønske om at tjene penge med det samme og meget ved ikke alt for ærlige metoder kan udnyttes af svindlere. For eksempel sker det undertiden, at match-fixing på Internettet sælges for 1000 rubler.

Selvfølgelig er en spiller, der accepterer et sådant tilbud, 100% sandsynligt at blive snydt og miste sine penge. Faktisk koster match-fixing tusinder og titusinder af dollars og er tilgængelig for en meget snæver kreds af velhavende spillere.

Og selvfølgelig, når du spiller på sport, skal du også følge standardreglerne for spil. Det vil sige ikke for at få tilbage, men for at tjene penge, slukke for spændingen osv. I sidste ende vil en spiller, der beslutter at modtage en form for indkomst fra sportsvæddemål, helt sikkert have brug for at udvikle sin egen stabile og succesrige strategi.

Anbefalede: