Sådan Gør Du Sport Til En Del Af Livet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Sport Til En Del Af Livet
Sådan Gør Du Sport Til En Del Af Livet

Video: Sådan Gør Du Sport Til En Del Af Livet

Video: Sådan Gør Du Sport Til En Del Af Livet
Video: 20 MOST EMBARRASSING MOMENTS ON LIVE TV! 2023, Marts
Anonim

Folk ved om fordelene ved sport, men ikke alle kan finde styrken til at gøre sport til deres permanente vane. Faktisk er det nok at være mere opmærksom på organisatoriske spørgsmål og motivation.

Sådan gør du sport til en del af livet
Sådan gør du sport til en del af livet

Instruktioner

Trin 1

Nøglen til succes er at træne dig selv i at dyrke sport på samme tid. For at gøre dette skal du analysere din typiske daglige rutine og beslutte, om det er morgen eller aften. De fleste mennesker finder det mere bekvemt at træne inden arbejde, så det efterfølgende måske ikke er tilstrækkelig styrke.

Trin 2

Find en sport, som du kan lide at spille. Prøv et par, hvis det er nødvendigt. Motion skal redde dig fra din daglige rutine og være fornøjelig.

Trin 3

Find motivation til at øve, vær ærlig over for dig selv. Mest sandsynligt vises sport simpelthen for dig på grund af en stillesiddende livsstil og tilstedeværelsen af en ufuldkommen figur. Forestil dig, hvilke ændringer du kan opnå og blive begejstret.

Trin 4

Hvis du har problemer med viljestyrke og har brug for beroligelse, skal du søge en personlig træner. Du vil straks mærke forskellen mellem uafhængige forsøg og tillid til en professionel. Derudover er der for mine øjne et klart eksempel på en person, der har haft succes i sport.

Trin 5

Gruppesport er også motiverende, fordi der i gruppen er en ufrivillig gensidig kontrol med præstationer og fiaskoer. Du vil i det mindste være flov over at halte bagom de samlede fremskridt. Maksimum - du bliver fanget af konkurrenceånden.

Trin 6

Sæt først ikke heroiske mål som at stå op klokken 6 om morgenen og løbe gennem halvdelen af byen. Dine klasser skal først være behagelige for dig. Vælg et sted tæt på hjemmet til træning, det samme gælder placeringen af gymnastiksalen.

Trin 7

Det er bedst at starte med betalte besøg i gymnastiksalen af en anden psykologisk grund. Det vil være uhyggeligt for dig at lade dit betalte abonnement være inaktivt, så du vil have pålidelig ekstern motivation for første gang.

Trin 8

Køb dig solide og smukke attributter og gadgets til sport, giv alle betingelser. Så har du bare ikke hjertet til at vende tilbage. Over tid vises ægte iboende motivation, og du behøver ikke længere at "rapportere" til de investerede penge.

Trin 9

Kræv ikke gerninger for dig selv for første gang, start med en lav belastning. Hvis du er involveret i styrkesport, skal du sørge for at konsultere en kyndig person. På denne måde kan du undgå overtræning og altid beholde ønsket om at træne, fordi et positivt resultat motiverer.

Trin 10

Lav en træningsplan for hver uge, der afspejler den gradvise stigning i belastningen. Start med et sjovt tal, tilføj 10% til det hver uge. Dette hjælper dig med at visualisere din vej i sport mere tydeligt.

Trin 11

Hvis du af en eller anden grund ikke vil gå i gymnastiksalen, skal du organisere det derhjemme. Køb sportsudstyr, download træningsvideoer. Udvikl dit belønningssystem i tilfælde af vellykket arbejde.

Trin 12

Derefter er det fortsat at holde ud i et givet tempo i 6 uger, fordi det er i denne periode, at en person udvikler en nyttig vane. Efter seks uger vil det virke kedeligt at sidde uden træning.

Populær af emne.