Yoga - Sådan Er Livet

Yoga - Sådan Er Livet
Yoga - Sådan Er Livet

Video: Yoga - Sådan Er Livet

Video: Yoga - Sådan Er Livet
Video: Yoga For Comfort And Nourishment | 25-Minute Yoga Practice | Yoga With Adriene 2024, Kan
Anonim

Oprindeligt blev yoga nævnt i det antikke Indiens kultur, forskellige asanas har været kendt for mennesker i over tusind år, og dem, der betragtes som yogalærere, siger, at hemmeligheden bag dets fødsel som en sport kun vil blive afsløret for dem, der har opnået den komplette visdom af yoga.

Yoga er livet
Yoga er livet
image
image

De allerførste og endda de nuværende professionelle yogier ved nok om menneskets natur såvel som om hvad der skal gøres for at få indre harmoni. Siden oldtiden blev det antaget, at en persons natur normalt drives af sindet, emotionaliteten og vital aktivitet. Så ifølge yogis visdom, hvis du holder alle disse kræfter i lige store proportioner, er det muligt at opretholde en balance mellem disse tre komponenter, og det er lettere for en person at kontrollere sig selv under meditation. Helt fra starten ønskede yoga at opnå åndelig udvikling for den menneskelige essens, og efter mange år blev det også bevist, at en person, der bruger sin fritid til denne sport, er mindre syg eller slet ikke syg. Naturligvis bliver yoga ikke et universalmiddel for eksisterende sygdomme, det vil simpelthen starte en selvbevarende mekanisme, der i første omgang hjælper med at styrke immunforsvaret. Det er også bevist, at nogle teknikker inden for yoga er i stand til at helbrede mennesker med en ret vanskelig historie, men det er også interessant, at en sådan behandling ikke er modtagelig for alle lærere, men kun for nogle.

image
image

Forskere har længe studeret dem, der konstant praktiserer yoga, herunder mennesker, der lider af kroniske sygdomme. Det er videnskabeligt bevist, at det var disse øvelser, der fremskyndede helingsprocessen. Der er også en bestemt liste over sygdomme, der ikke kan modstå yogaens angreb og forsvinder. Disse inkluderer depression, epileptiske anfald, rygsmerter, diabetes mellitus og yoga hjælper også med at normalisere kroppen under kvinders overgangsalder og præmenstruelt syndrom. Yoga klasser har ingen alder eller fysiske begrænsninger. Så for eksempel mennesker, der lider af problemer med rygsøjlen, nogle asanas kan kun udføres ved hjælp af bælter lavet af stof eller træplanker, men altid under tilsyn af en lærer. At udføre sådanne øvelser alene er fyldt med visse konsekvenser.

Det er også bevist, at konstant yogapraksis forbedrer kroppens reproduktive funktion, styrker rygmusklerne og fremskynder fordøjelses- og stofskifteprocesserne. Meditation og korrekt vejrtrækning hjælper med at rydde luftvejene og styrker også kroppens nervesystem og immunsystem, mens der ikke er noget stress på hjertemusklerne og selve hjertet. Tværtimod hjælper praktisering af denne form for sport til at styrke kroppens kardiovaskulære system, giver dig mulighed for at tabe ekstra pund og normaliserer også blodsukker og blodtryk. Kroppen øger sin egen udholdenhedskapacitet og øger også hele kroppens immunitet.

Anbefalede: