Sådan Får Du En Sportsmester

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Sportsmester
Sådan Får Du En Sportsmester

Video: Sådan Får Du En Sportsmester

Video: Sådan Får Du En Sportsmester
Video: Av av av.. Så gik den ikke længere! | FIT MED FEDE | SÆSON 2 - AFSNIT 3 2024, April
Anonim

Blandt sportspræstationer er der ud over kopper og medaljer meget hæderlige priser - titler eller kategorier, hvoraf den mest respekterede er sportsmesteren. For at blive en mester i sport skal du arbejde hårdt, fordi denne titel er en anerkendelse af en atlets professionalisme.

Sådan får du en sportsmester
Sådan får du en sportsmester

Instruktioner

Trin 1

I sportsgrene, der er inkluderet i programmet for De Olympiske Lege, er det nødvendigt at opnå en af tre præmier ved spillet for at blive en mester i sporten eller sætte en verdensrekord (som en mulighed - 2 europæiske rekorder) Derudover tildeles titlen også for at vinde verdensmesterskabet. I den nærmeste fremtid tildeles titlen for første gang dem, der har scoret det krævede antal point i henhold til en særlig kvalifikationstabel. Det samme vil ske med hederlige trænere, ifølge en velkendt avis.

Trin 2

I sportsgrene, der ikke er repræsenteret ved de Olympiske lege, tildeles titlen baseret på resultaterne af præstationerne i en officiel konkurrence, der er fastsat i reglerne. Antallet af sejre over modstandere i statsturneringer vil også blive overvejet. I sportsgrene, hvor der er opfyldelse af kvantitative standarder, kan point også tildeles i henhold til tabellen.

Trin 3

Når du har modtaget den nødvendige tabel og information fra koordinatorerne for turneringen, hvor du har opfyldt denne norm, skal du gå til det lokale sportsudvalg og udfylde indsendelsen. Sportsudvalget sender indsendelsen og andre dokumenter til Ruslands ministerium for sport. Ministeriet kontrollerer og registrerer dem og sender derefter indsendelsen til den relevante sammenslutning, hvor du faktisk tildeles titlen. Senere overføres dokumenterne igen til ministeriet, hvor tildelingen af titlen sker ved ordre. ID og badge sendes til dit sportsudvalg, som officielt præsenterer dem for dig.

Anbefalede: