Elektroniske Myostimulatorer: Applikationsfunktioner

Indholdsfortegnelse:

Elektroniske Myostimulatorer: Applikationsfunktioner
Elektroniske Myostimulatorer: Applikationsfunktioner

Video: Elektroniske Myostimulatorer: Applikationsfunktioner

Video: Elektroniske Myostimulatorer: Applikationsfunktioner
Video: Электробаян Musatunix - Digital Button Accordion - Jazz chords demo 2024, Kan
Anonim

Myostimulation (elektrisk stimulering) er brugen af strømme til medicinske formål. Denne teknik har længe været brugt i medicin. Myostimulation er rettet mod at forbedre funktionen af muskler, nerver og indre organer. Myostimulanter har også fundet anvendelse inden for kosmetologi.

Elektroniske myostimulatorer: applikationsfunktioner
Elektroniske myostimulatorer: applikationsfunktioner

Anvendelse inden for medicin og kosmetologi

En muskelstimulator er en enhed, der virker på muskler ved hjælp af en elektrisk strøm. Enheden består af elektroder, der er direkte fastgjort til kroppen og selve strømforsyningen, hvorpå kontrolpanelet er placeret, hvor intensiteten og tiden for eksponering for strømmen er indstillet. Der er også enklere stimulanser, men de er beregnet til hjemmebrug og til kosmetiske formål til kropsformning eller stramning af huden.

Enhedens impulser minder meget om det menneskelige nervesystem. Enhedens elektroder giver musklen en elektrisk impuls, under indflydelse heraf begynder den at trække sig sammen.

Oprindeligt var elektrostimulatorer enheder, der transmitterer elektrisk strøm. Så begyndte de at blive brugt i medicin til at påvirke musklerne, de begyndte at blive kaldt - myostimulanter. Fysioterapi er blevet deres anvendelsesområde. De begyndte at blive brugt som en passiv træning og muskeludvikling hos sengeliggende patienter for at fremskynde deres rehabilitering. Senere blev den samme teknik brugt til at fremskynde bedring fra skader, for eksempel efter komplekse brud for at udvikle en lem. Selv de samme impulser kan virke på nogle indre organer for at behandle forskellige sygdomme.

Myostimulation efterligner nerveimpulser, og de er muskelsammentrækninger, derfor efterlignes fysisk aktivitet. Strømmen kan også være gavnlig til at stramme hængende hud eller til behandling af cellulite. Dette var udgangspunktet for brugen af stimulering inden for kosmetologi. Desværre er det umuligt at helt erstatte øvelser i gymnastiksalen til kropsformning med "kunstige" træningsprogrammer, som reklamer ofte siger, men det kan være en god tilføjelse til dit eget arbejde.

I skønhedssaloner vælger de selv det rette forløb med hensyn til intensitet og tid for eksponering for elektrisk strøm. Professionelle muskelstimulatorer bruges der.

Når du bruger myostimulatorer derhjemme, er det bedre at konsultere en specialist og vælge den rigtige enhed, da der nu er et meget stort udvalg på verdensmarkedet, men ikke alle varer er af høj kvalitet, selvom de alle koster en masse penge.

Kontraindikationer

Den første kontraindikation er graviditet, da elektriske impulser forbedrer muskelsammentrækning og blodcirkulation, hvilket kan forårsage for tidlig fødsel eller abort. Derfor bør du ikke risikere babyens sundhed og liv. Det er også uacceptabelt at bruge en myostimulator samtidigt med en pacemaker, dette kan føre til forstyrrelser i arbejdet eller stop af sidstnævnte.

Anbefalede: