Gagarin Cup Konferences Semifinalekalender 2015-2016

Indholdsfortegnelse:

Gagarin Cup Konferences Semifinalekalender 2015-2016
Gagarin Cup Konferences Semifinalekalender 2015-2016

Video: Gagarin Cup Konferences Semifinalekalender 2015-2016

Video: Gagarin Cup Konferences Semifinalekalender 2015-2016
Video: Ready to Roll. 2015 KHL Gagarin Cup Play-offs Review 2024, April
Anonim

Den anden etape af Gagarin Cup-slutspillet er en række spil mellem klubberne, der har fundet vej til kvartfinalen. Semifinalerne i konferencen starter den 7. marts 2016.

Gagarin Cup konferences semifinal kalender 2015-2016
Gagarin Cup konferences semifinal kalender 2015-2016

I henhold til resultaterne af den første runde af Gagarin Cup-slutspillet 2015-2016 blev holdene, der deltog i semifinale inden for KHL-konferencerne, bestemt. De fire bedste hold fra vest og øst vil konkurrere om retten til at deltage i Garin Cup-semifinalen.

Vestlig konference

I Vesten blev den første fase af slutspillet med succes overvundet af Ska, Dynamo (Moskva), CSKA og Torpedo (Nizhny Novgorod). De første kampe i kvartfinalen starter den 7. marts.

Turneringens regler bestemte den ansigt-til-ansigt konfrontation mellem Skt. Petersborgs "hærhold" og Moskva "Dynamo". Ska besejrede Lokomotiv fra Yaroslavl i 1/8 af Gagarin Cup, og Dynamo slog klubben fra hovedstaden i vinter-OL 2016.

Billede
Billede

Det andet semifinale par i Western Conference blev lavet af vinderne i den regulære sæson, Moskvas “hærhold” og hockeyspillerne i Nizhny Novgorod “Torpedo”. Den tidligere besejrede Slovan Bratislava i fire kampe, og sidstnævnte besejrede den finske Jokerit i en stædig konfrontation af seks møder.

Billede
Billede

Østlige konference

I den østlige konference starter playoff-kampe traditionelt en dag senere end Vesten. De første møder mellem de fire bedste hockeyhold fra øst begynder den 8. marts.

Avangard Omsk, der overvandt modstanden fra Neftekhimik i første fase, spiller i kvartfinalen i Gagarin Cup 2015-2016 med Salavat Yulaev fra Ufa. Det bedste østlige hold efter resultaterne af den regulære sæson (Avangard) vil blive modsat af en klub fra Ufa, der formåede at slå Ak Bars Kazan i en dramatisk serie på syv kampe.

Billede
Billede

Det andet par i semifinalen i øst er ikke mindre spændt. Metallurg Magnitogorsk spiller med Sibirien (Novosibirsk). Det er bemærkelsesværdigt, at disse klubber i den sidste Gagarin Cup også mødtes på dette tidspunkt. Derefter blev Novosibirsk-folket triumferende. Det er meget vanskeligt at forudsige, hvordan serien slutter i denne sæson. Urals starter kampen hjemme, hvilket gør hjemmebanen fordelagtig for Metallurg.

Anbefalede: