Hvor Kan Man Se Placeringen Af FIFA World Cup

Indholdsfortegnelse:

Hvor Kan Man Se Placeringen Af FIFA World Cup
Hvor Kan Man Se Placeringen Af FIFA World Cup

Video: Hvor Kan Man Se Placeringen Af FIFA World Cup

Video: Hvor Kan Man Se Placeringen Af FIFA World Cup
Video: Switzerland v Costa Rica | 2018 FIFA World Cup | Match Highlights 2024, Kan
Anonim

Fra 12. juni til 13. juli 2014 er Brasilien vært for det 19. verdensmesterskab i træk - den største sportsbegivenhed i de fire år, eksklusive OL. Indtil videre er der endnu ikke spillet nogen kampe på fodboldbanerne i 12 byer i Brasilien, men de mest nidkære fans har allerede forberedt stillingen til at udfylde dem med resultaterne af fremtidige kampe.

Brasiliansk verdensmesterskabsemblem
Brasiliansk verdensmesterskabsemblem

Matchende Curitiba

Den sidste fase af verdensmesterskabet i 2014 vil indeholde 32 landshold fra alle kontinenter, herunder 13 fra Europa. En af repræsentanterne for det europæiske kontinent er det russiske hold, der tog førstepladsen i den kvalificerende gruppe F. Som et resultat af lodtrækningen blev alle holdene fordelt under hensyntagen til deres vurdering og geografiske placering i otte grupper, der hver indeholdt fire hold fra forskellige foreløbige "kurve".

Europa ved turneringen i Brasilien vil være repræsenteret af 13 landshold fra 32 deltagende - England, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Tyskland, Holland, Grækenland, Spanien, Italien, Portugal, Frankrig, Kroatien, Schweiz og Rusland.

I gruppeturneringer spiller hold tre kampe med hinanden. De to bedste hold går videre til næste fase - slutspillet. Det russiske hold spiller deres kampe i første etape af den sidste del af turneringen i Cuiaba - med det koreanske landshold, i Rio de Janeiro - med Belgien og i Curitiba - med Algeriet.

På den første fase af verdensmesterskabet i 2014 vil det russiske landshold føre tre kampe - mod rivaler fra Sydkorea, Belgien og Algeriet. For at nå den næste etape skal russerne score mindst seks point i dem og indtage en plads, der ikke er lavere end den anden.

Kan du lide fodbold? Besøg webstedet

Professionel fodbold er ikke kun og ikke kun et spil; det er også en seriøs statistik, hvor du ikke kan gøre uden at udfylde forskellige tabeller. I ekstreme tilfælde kan dette ikke gøres personligt, selvom ægte erfarne fans elsker uafhængighed. Og under tv-udsendelser er der kuglepenne ved siden af dem og allerede parat til at fylde verdensmesterskabet.

Allerede i dag er sportsfans tilfredse med en række statistiske oplysninger, herunder foreløbige tabeller, på de officielle hjemmesider for FIFA (International Football Federation), det brasilianske fodboldforbund, den russiske fodboldunion, førende sportspublikationer (i Rusland - Sport- Express avis) samt hundreder af specialiserede fodboldsider. For at se dem skal du blot indtaste sætningen "FIFA World Cup 2014" i din browser, og du vil blive præsenteret med mange links, som fans har brug for.

Det er forresten værd at bemærke, at turneringsbordene er af tre typer: foreløbig (hvor holdene endnu ikke har spillet antal kampe og point scoret i dem), mellemliggende (som på billedet nedenfor) såvel som som endelig eller endelig (hvor alle nødvendige kolonner er udfyldt og grafer).

Anbefalede: