Sådan Syes En Trikot Til Gymnastik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Syes En Trikot Til Gymnastik
Sådan Syes En Trikot Til Gymnastik

Video: Sådan Syes En Trikot Til Gymnastik

Video: Sådan Syes En Trikot Til Gymnastik
Video: 10 Most UNUSUAL Kids In The World 2023, Juni
Anonim

En sådan interessant hobby som rytmisk gymnastik er også dyrt i dag. En masse penge bruges på badedragter til forskellige konkurrencer såvel som til almindelig træning af gymnastik-leotards. Trikotet er billedet af en ung gymnast. I en konkurrence kan han påvirke dommernes opfattelse og vurdering. Det skal være i god harmoni med scenebilledet, være lyst og smukt. Men det skal ikke kun være smukt, men også behageligt. For at sy en trikot til rytmisk gymnastik skal du kende et par vigtige regler.

Hvordan man syr en trikot til gymnastik
Hvordan man syr en trikot til gymnastik

Instruktioner

Trin 1

Lav først en skitse, det vil sige tegne en tegning af det fremtidige produkt, markér alle vigtige detaljer på os, placeringen af smykker og rhinestones.

Trin 2

Lav derefter mønstre fra masken med alle detaljerne i badedragten: front, bag og to nederste detaljer. Her er det værd at overveje parametre som taljeomkreds, ærmehul, brystomkreds, under brystet, højde fra midten af lysken til taljen, højde fra taljen til halsen. Husk at lave sømrum, når du klipper delene. Det er meget vigtigt.

Trin 3

Lav derefter mønstre af de samme dele, kun denne gang fra hovedstoffet. Det kan være ethvert stretchstof.

Trin 4

Bast hovedstoffet over nettet. Sy derefter på en skrivemaskine.

Trin 5

Det sidste trin er at afslutte. Brug tekstillim til at klæbe rhinstenene til badedragten. Når limen er helt tør, tilsæt resten af dekorationerne. Vi håber, at din første oplevelse af at sy en badedragt vil blive en succes og give gode resultater. Og disse tip vil helt sikkert hjælpe dig med at spare dit familiebudget og give en ung gymnast en sød smag af sejr.

Populær af emne.