Når "Ski Track Of Russia" -konkurrencen Afholdes

Indholdsfortegnelse:

Når "Ski Track Of Russia" -konkurrencen Afholdes
Når "Ski Track Of Russia" -konkurrencen Afholdes

Video: Når "Ski Track Of Russia" -konkurrencen Afholdes

Video: Når
Video: 4000 основных английских слов 1 (2-е издание) 2024, Kan
Anonim

Mærkeligt nok, men ski er en af de ældste opfindelser af Homo sapiens. De første ski dukkede op, så en person let kunne bevæge sig rundt om vinterens vidder, dækket af sne, på jagt efter mad.

Før start
Før start

En lille historie om det store skispor

Det var i områder med barske klimatiske forhold, lange snestormvintre, at de første ski dukkede op. I 1982 blev arkæologen A. M. Miklyaev fandt fragmenter af en gammel ski på territoriet i den moderne Pskov-region. Historikere har bestemt sin alder og bevist, at folk for mere end 4300 år siden vidste, hvordan man fremstiller og bruger ski i deres primitive økonomi.

De første skriftlige omtaler af glideski går tilbage til det 6. århundrede e. Kr. e. Mange græske historikere beskriver de ukendte apparater, de så, og som blev brugt med succes af finnerne og indbyggerne i Lappland i jagt og i hverdagen. Lidt senere blev der givet detaljerede instruktioner om brugen af ski, når man jager et dyr af befolkningerne i Norden. Selv kongen af Norge, Olaf Trugvasson, var ifølge domstolens annaler af 925 en fremragende skiløber. De samme rastløse nordmænd viste deres første interesse for skiløb som vintersport.

Skiløb i Rusland

Den første sportsbane i Rusland til konkurrencen mellem "skiløbere" blev lagt direkte på sneen på den frosne Neva i 1894 i Skt. Petersborg, og allerede i 1910 blev det allerførste mesterskab i langrend organiseret og afholdt. Efter oktoberrevolutionen genoptog skiløbskonkurrencerne i 1924. I løbet af de sidste 90 år af sin historie har skiløb ændret sig dramatisk. I 1980'erne dukkede en helt ny teknik til at løbe "skøjteløb", der adskiller sig fra den traditionelle klassiske stil, og ud over massestart dukkede forfølgelsesløbet (Gundersen-systemet) op. Og i 1983 blev "Ruslands skispor" afholdt for første gang.

Skispor i Rusland

Hvert år midt i vinteren byder Ruslands skispor velkomne alle til sin store skiferie. Hvert år starter disse konkurrencer overalt den første eller anden lørdag i februar og er designet til alle skiløbere. Professionelle skiløbere og almindelige skiløbere, hvis alder er 12-70 år, kan deltage i dem. Olympiske mestre, statsmænd, professionelle atleter, borgmestre i byer, politikere og skiløbere fra starten går sammen med amatører til start. Her vil hver kategori skiløbere have tilsvarende afstande. Formålet med konkurrencen er at tiltrække alle til regelmæssig skiløb og at popularisere fysisk kultur blandt alle befolkningssegmenter.

Anbefalede: