Hvem Er Fodbold Spejdere

Indholdsfortegnelse:

Hvem Er Fodbold Spejdere
Hvem Er Fodbold Spejdere
Video: Hvem Er Fodbold Spejdere
Video: Dansk Fodbold Award: Morten og Peters taktikoplæg 2023, Februar
Anonim

Mange mennesker ser fodbold fra fans eller fans. Og der er dem, der gør det til professionelle formål, analyserer hundredvis af videooptagelser af kampe eller rejser rundt i verden for at se rigtige fodboldkampe. Disse mennesker kaldes fodbold spejdere. I princippet adskiller de sig ikke meget fra sports spejdere generelt.

Hvem er fodbold spejdere
Hvem er fodbold spejdere

Instruktioner

Trin 1

En fodboldspejder er medarbejder i en fodboldklub, der er ansvarlig for at finde mulige atleter til den klub. Mest og mere værdifuldt for en spejder er evnen til at finde unge atleter, der stadig er ukendte i brede kredse eller atleter fra "ikke-fodbold" magter (lande hvor fodbold ikke udvikles på et markant niveau).

Trin 2

Enhver fodboldklub har sit eget hierarki, omend ikke helt stift. Toppen er repræsenteret af aktionærer, sponsorer og andre medlemmer af bestyrelsen, der bestemmer budgettet samt opgaverne for et bestemt team. Desværre afhænger resultaterne af denne eller den anden klub stort set af, hvor mange penge der er investeret. Næste i hierarkiet er sportsdirektøren og marketingspecialisterne. Og selvom træneren i flertallet er den vigtigste i holdet, står han kun efter alle ovenstående strukturer. Sammen med ham besættes lige eller lidt lavere positioner af spillerne selv, massører, træningstræner og assistenttræner osv. Et eller andet sted i nærheden er der spejdere, der ofte ikke huskes, men som med godt arbejde kan medføre konkrete fordele for holdet.

Trin 3

Opgaverne til spejderne er ret brede. De afhænger af de politikker, der følges i holdet. Nogle klubber lægger deres spil udelukkende på erfarne og dyre spillere, andre på deres egne studerende, og endnu andre på ukendte atleter, der kan passe ind i deres taktiske ordninger. Derfor koordinerer spejderne deres handlinger med træneren, direktøren og andre repræsentanter for klubben. Selvom der under alle omstændigheder er fare for, at selv den største fodboldstjerne måske ikke spiller i en bestemt klub.

Trin 4

En fodboldscouts aktiviteter kan beskrives som følger: han leder efter en spiller, sporer sine spil og vurderer potentialet for sit hold. Hvis alle fordelene ved spilleren opvejer de mulige problemer forbundet med hans overførsel, kontakter spejderen ham, agenten eller repræsentanten for klubben, hvor spilleren aktuelt spiller. Også spejdere i den mest generelle forstand kan beskrive vilkårene for samarbejde og klubben, men fortsættelse af forhandlingerne behandles oftest allerede af advokater.

Trin 5

For at blive en succesfuld spejder skal en person have følgende kvaliteter: initiativ, ambition, kontakt, bredt udsyn. Viden om emnet er obligatorisk, og en person skal ikke kun være interesseret i fodbold, men også engagere sig i det tidligere. Ofte bliver tidligere atleter eller trænere spejdere, da de har omfattende forbindelser i fodboldens verden. Kendskab til fremmedsprog er også vigtig (skønt dette gælder mere for russiske specialister).

Trin 6

Scouting som et system har udviklet sig dynamisk på det seneste. Der oprettes specielle computerprogrammer, der giver dig mulighed for at følge spillerne og opdage nye lyse atleter. Blandt sådanne programmer er Scout 7, Wyscout, InstatFooball. Dette er meget dyre programmer for klubber med store penge, men de giver dig mulighed for at evaluere spillere uden overdrivelse uden at rejse sig fra din stol. Men uanset hvor smarte og progressive tekniske innovationer er, er den menneskelige faktor stadig den vigtigste.

Trin 7

Hver spejder er individuel. Som i andre aktiviteter kan spejdere gøre jobbet på forskellige måder: nogle ser på, hvordan en bestemt spiller vil passe ind i holdet, mens andre ser på atletens individuelle færdigheder; nogle finder ud af spillerens karakter og moralsk stærke vilje, mens andre kun er interesseret i hans professionelle kvaliteter. Du kan få succes uanset hvilken taktik du vælger. Det vigtigste er kærlighed til det du laver, evnen til at forudsige og lidt held.

Populær af emne.