Ancient Games: Chariot Race

Ancient Games: Chariot Race
Ancient Games: Chariot Race

Video: Ancient Games: Chariot Race

Video: Ancient Games: Chariot Race
Video: Roman Chariot Race 2023, Oktober
Anonim

Alle ved, at sportens historie går tilbage til antikken. Selvfølgelig havde sportskonkurrencer kolossale forskelle fra de nuværende, og selve spilene var forskellige. Bestemt findes der stadig nogle sportsgrene, men de er blevet raffineret og forbedret. Men der er dem, der er for evigt i fortiden.

Ancient Games: Chariot Race
Ancient Games: Chariot Race

Det antikke Grækenland menes at være moder for sporten. Det var i dette land, at de berømte olympiske lege begyndte, som stadig er verdensatleternes største konkurrence. Det var her, der blev oprettet meget interessante og spændende vognløb.

Denne type konkurrence er en af de mest populære ikke kun i Grækenland, men også blandt andre nationer, for eksempel romerne. Disse var de vigtigste og vigtigste konkurrencer blandt alle de andre, især hestesport. Det var vognløbet, som alle glædede sig til ved Olympus Games. Sandt nok var der andre, mere populære konkurrencer relateret til atletik.

Hvad var disse vognløb, og hvad var reglerne? Disse konkurrencer blev deltaget af vogne trukket af to heste, nogle gange fire. Ikke kun voksne heste kunne konkurrere i dem, men også små hingste, kun for dem var der separate konkurrencer. Der var også sådanne løb, hvor ikke heste, men muldyr deltog, og i stedet for en vogn blev der brugt vogne. Som alle forstår, var der en budgetmulighed for almindelige mennesker.

Konkurrencer blev afholdt i flere løb. I Grækenland bestod et løb eller et løb af tolv omgange, dvs. ca. Og i Rom blev antallet af omgange reduceret til syv for at kunne gennemføre flere løb. Naturligvis kørte slaver holdene, men ejeren af vognen modtog prisen. Dette skete i det antikke Grækenland, og i det antikke Rom var alt retfærdigt, vinderen var den, der kørte hestene.

Generelt set var det antikke Rom i denne henseende, i denne sport, mere vellykket. Snart var det der, at alle mulige mekaniske enheder begyndte at blive brugt, for eksempel mekanismer til at tælle cirkler eller starte porte. Alt dette blev skabt, så rytteren ikke selv tællede cirklerne, men fokuserede netop på sejren, så dette lettede klart selve løbet.

Det må siges, at ikke alle kunne deltage i konkurrencer af denne type, men kun meget velhavende mennesker. I disse dage, i det antikke Grækenland og det gamle Rom, var det en dyr fornøjelse at have en vogn med heste. Desuden skal heste være stærke, sunde og fuldblods. Men det handler ikke engang om hestene, men om selve vognen. Deltagerne købte eller lavede ikke bare en almindelig vogn, men de dekorerede altid den og malede den i guldfarver. Det er værd at bemærke, at hovedopgaven ikke var, hvem der ville komme hurtigere derhen, men hvem der havde en smukkere og rigere vogn.

Billede
Billede