Hvem Er Maradona

Hvem Er Maradona
Hvem Er Maradona
Video: Hvem Er Maradona
Video: Warm-Up Maradona UEFA-Cup semi-final 1989 HD 2023, Februar
Anonim

Fodbold har givet verden mange fremragende atleter, der er blevet idolerne for millioner af drenge og voksne. Blandt al den pragt af verdensberømte fodboldspillere skiller Diego Armando Maradona sig ud.

Hvem er Maradona
Hvem er Maradona

Diego Maradonna er en af ​​de få mest populære og legendariske fodboldspillere, som selv de mennesker, der aldrig har været glad for fodbold, har hørt om og kender til. Fra en tidlig alder var Diego glad for fodbold og drømte om at spille i de førende klubber i Argentina.

Maraudons klubkarriere begyndte i 1976, da han debuterede i en ung alder for Argentinos Juniors. Populariteten kom til ham, efter at han blev verdensmester blandt juniorer med sit argentinske hold. Turneringen blev afholdt i Japan i 1979. Det var siden da, at Diego Maradonna blev den bedste fodboldspiller i Sydamerika.

1981 er mindeværdig for Diego, fordi han blev inviteret til Boca Juniors på det tidspunkt. Der blev betalt store penge for denne fodboldspiller. Han retfærdiggjorde fuldt ud tilliden fra sine nye trænere og endnu mere - han blev en populær spiller over hele verden. Fans elskede at deltage i de spil, som Diego deltog i, han arbejdede mirakler på banen. Dette gav stor glæde for hans fans.

Den spanske klub Barcelona inviterer spilleren til deres plads i 1982. Og der holder Maradonna aldrig op med at glæde fansen og scorer smukt mål efter mål. Men efter skaden måtte Diego forlade den store sport i nogen tid.

Diego Maraudona har haft nogle fremragende sæsoner i Italien. Fodboldklubben "Napoli" husker stadig fordelene ved den store mester.

Blandt Maradonas vigtigste præstationer skal guldet fra verdensmesterskabet i 1986 bemærkes. Det var han, der blev anerkendt som den bedste spiller i verdensmesterskabet, der blev afholdt i Mexico, og hjalp Argentinas landshold med at vinde verdensmesterskabet. I 1990 vandt Maradona, som en del af argentinerne, bronzemedaljen ved verdensmesterskabet i Italien. I alt deltog Maradona i fire verdensmesterskaber.

Maradona sluttede sin karriere som en stor fodboldspiller derhjemme. Efter at han selv var færdig med at spille fodbold, begyndte Diego at træne for Argentinas klubber og hans lands landshold. Den sidste klub i hans coachingkarriere for Diego var holdet fra Dubai "Al-Wasl", som han trænede indtil 2012.

Han forbliver for altid "King Diego" og på trods af forskellige sladder og rygter om ham vil han altid være elsket af sine fans.

Populær af emne.