Hvem Er Missy Franklin

Hvem Er Missy Franklin
Hvem Er Missy Franklin

Video: Hvem Er Missy Franklin

Video: Hvem Er Missy Franklin
Video: Missy Franklin Recaps her 1st Year at Cal: Gold Medal Minute presented by SwimOutlet.com 2023, Marts
Anonim

Melissa Janette Franklin er en amerikansk svømmer, der blev udnævnt til det amerikanske olympiske hold til Londons lege i 2012. I foråret blev Missy 17, men hun er allerede en meget berømt person blandt de hurtigste svømmere på planeten og betragtes som favoritten i kampen om olympiske medaljer i flere discipliner.

Hvem er Missy Franklin
Hvem er Missy Franklin

Melissa vandt sin første internationale pris for to år siden ved World Short Course Swimming Championships. I 200 meter rygsvømning viste hun det andet resultat. På samme sted modtog Franklin en sølvpris for at deltage i 4x100 meter stafet. Det følgende år deltog Melissa i verdensmesterskabet på lange 50 meter baner og opnåede meget betydningsfulde resultater efter at have vundet bronze, sølv og tre guldmedaljer. Efter disse konkurrencer blev den 16-årige amerikaner udnævnt til den bedste svømmer i verden i 2011 ifølge det officielle magasin fra International Swimming Federation FINA Aquatics World Magazine.

Først efter alle disse højt profilerede sejre opnåede Melissa to toptitler i det amerikanske mesterskab - sommeren 2011 blev hun mester i svømning 100 meter freestyle og rygsvømning. Og i slutningen af året scorede Missy to gange mere. I oktober ved svømnings-verdensmesterskabet satte hun en ny verdensrekord i 200 m ryg. Dette var især den første verdensomspændende præstation siden forbuddet mod højteknologisk badetøj i 2010. Og i december fandt den anden rekord sted, hvor Franklin deltog i relæholdet af svømmere i en afstand af 4x100 meter.

Ved OL i London starter Melissa Franklin i syv svømmediscipliner - fire individuelle og tre stafetter. Dagen efter åbningsceremonien vandt hun bronzemedaljen med det amerikanske 100 m freestyle svømmerelæhold. Samtidig afsluttede Missy sin etape med den bedste personlige tid, og det amerikanske hold satte en national rekord. Franklin afsluttede sin første individuelle konkurrence i London endnu mere succesfuldt - hun vandt den sidste heat i en afstand af 200 meter ryg.

Populær af emne.