Hvem Er Neymar

Hvem Er Neymar
Hvem Er Neymar

Video: Hvem Er Neymar

Video: Hvem Er Neymar
Video: Paris Saint-Germain Stars play Brawl Stars 2023, Marts
Anonim

Neymar er en spiller hos den brasilianske fodboldklub Santos, den samme som Pele spillede, den mest berømte fodboldspiller nogensinde. Det er symbolsk, at Pele selv kalder Neymar for den bedste af de nuværende spillere på vores planet. Den nye stjernes fulde navn er Neymar da Silva Santos Junior.

Hvem er Neymar
Hvem er Neymar

Neymar blev født i februar 1992 og kom ind i Santos fodboldskole i en alder af syv. Fra da og frem til sommeren 2012 spillede han kun for børne-, ungdoms- og voksenhold i denne klub. For brasilianske fodboldspillere, der er meget efterspurgt i verden, er dette ret usædvanligt - de fleste af dem rejser til Europa i en ung alder. Neymar fik derimod verdensomspændende berømmelse og spillede kun i det brasilianske mesterskab.

Sådanne giganter af verdensfodbold som Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Milan, Manchester City, Arsenal forsøgte at erhverve fodboldspilleren for ikke at nævne den russiske CSKA og Anji. Med hvert nyt transfervindue vokser prisen, der tilbydes klubben for denne spiller, og størrelsen på spillerens løn - fra 15 millioner euro er den allerede steget til 58. Neymar nægter imidlertid stædigt at forlade Brasilien og siger, at han er glad i sit hjemland Santos og ønsker ikke at ændre denne tilstand selv for meget store penge.

Den stigende stjerne debuterede på landsholdet i sommeren 2010 i en venskabskamp med det amerikanske hold. I samme spil scorede Neymar sit første mål som en del af landets hovedhold. Det følgende år har han allerede spillet i alle fire brasilianske landsholdskampe i Copa America. Den unge stjerne scorede to mål i denne turnering, men landsholdet som helhed klarede sig dårligt og nåede ikke engang semifinalen. I 2011 blev fodboldspilleren dog udnævnt til den bedste spiller i Sydamerika, blev årets spiller i Brasilien og den bedste spiller i Copa Libertadores, Amerikas klubmesterskab.

Ved sommer-OL i London er Neymar til stede som en angriber for det brasilianske olympiske hold. Han deltog i begge hold i hans hold, der allerede var afholdt, og bidrog betydeligt og scorede et mål i hver af dem. I hans interviews siger Peles favorit, at hans hold kun kom til denne olympiade for at vinde.

Populær af emne.