Hvem Er Roman Vlasov

Hvem Er Roman Vlasov
Hvem Er Roman Vlasov

Video: Hvem Er Roman Vlasov

Video: Роман Власов в третий раз завоевал Золото Чемпионата мира по борьбе 2021 2022, December
Anonim

Russiske brydere konkurrerede med succes ved de olympiske sommerlege i XXX i London. En af guldmedaljerne blev vundet af en ung atlet Roman Vlasov. Han vandt en sejr i vægtkategorien op til 74 kg i en duel med et medlem af det armenske landshold Arsen Julfalakyan.

Hvem er Roman Vlasov
Hvem er Roman Vlasov

Roman Vlasov gik til sit olympiske guld siden barndommen. Han blev født den 6. oktober 1990 i Novosibirsk. Fra en tidlig alder voksede drengen op uden en far. Nogle gange havde familien penge. Roman mindede om, at der var dage, hvor køleskabet var tomt. Men sådanne vanskeligheder styrkede kun atletens vilje. Hans motto var sætningen fra kultromanen fra hans yndlingsforfatter, Ernest Hemingway: "Mennesket blev ikke skabt til at lide nederlag." Roman forklarer, at han opfatter enhver fiasko som en grund til at tage hensyn til sine fejl og rette dem i fremtiden.

Måske er det derfor, at den unge mand i dag betragtes som en af ​​de stærkeste brydere i den græsk-romerske stil. Og han blev bragt til sportsafdelingen af ​​sin ældre bror Artem, der beskæftigede sig med brydning, var en sportsmester og vinder af det russiske mesterskab blandt unge i denne sport. Roman husker, hvordan hans bror derefter fortalte ham: "Du bliver bestemt en mester." Og så skete det, og Vlasov har mange mestertitler.

For eksempel blev han i 2011 guldmedalje for det russiske græsk-romerske brydemesterskab i Tyumen. Derefter vandt han det samme år en bronzemedalje ved EM i Dortmund. På baggrund af hans fejltagelser ved denne turnering tog Vlasov guld ved verdensmesterskabet i Istanbul i september. Derefter var der andre succesrige turneringer, hvor Roman blev vinder. Herunder europamesterskabet i 2012, hvor den russiske atlet vandt den højeste pris.

Og nu endelig en velfortjent sejr i sommer-OL i London. Umiddelbart efter prisen indrømmede Roman, at han endnu ikke havde forstået fuldt ud, at han var en olympisk mester. Selvom han gik til konkurrencen i håb om at få en guldmedalje. Vlasov sagde, at han efter OL planlægger at hvile sig og derefter fortsætte med at træne. Når alt kommer til alt, skal han gå til nye sejre.

Populær af emne.