Hvem Er Paula Radcliffe

Hvem Er Paula Radcliffe
Hvem Er Paula Radcliffe

Video: Hvem Er Paula Radcliffe

Video: PAULA RADCLIFFE OLYMPICS 2004 ATHENS MARATHON 2022, December
Anonim

Paula Redcliffe er en legendarisk britisk atlet, verdensrekordholder i maratonløb og flere vindere af prisen AIMS Athlete of the Year. Tre uger før London 2012-spillene trak atleten sig tilbage fra konkurrencen. Stien til det eftertragtede olympiske guld Marken blev blokeret af en skade i benet.

Hvem er Paula Radcliffe
Hvem er Paula Radcliffe

Paula Radcliffe blev født den 17. december 1973 i Storbritannien i en sportsfamilie. Hendes far var en berømt maratonløber, og hendes tante var vicekamp for OL i 1920 i Antwerpen. Som barn var den fremtidige rekordindehaver et meget sygt barn. Hun led af astma og anæmi. Paula kom til sport under indflydelse af sin far. Hun opnåede sin første succes i en alder af 19 år. Derefter blev Radcliffe verdensmester i junior. I 1997 vandt hun et sølvkors ved verdensmesterskabet. Det næste år blev hun europamester på samme afstand. I 2003 gentog Paula sin succes.

Samme år satte hun verdensrekord i et maraton, som ingen endnu har formået at slå. Radcliffe har deltaget i fire OL. I legene 1996, 2000, 2004 og 2008 kunne Paula ikke hæve sig over den fjerde position i de sidste løb. Ved OL i Beijing kom hun endda til målstregen på 23. pladsen.

Paul er meget mere succesrig i kommercielle konkurrencer. Hun formåede at vinde de mest prestigefyldte maratoner seks gange: New York og London.

Atleten har for nylig boet i Monaco. Paulas kone er hendes træner Gary Lowe. Sammen opdrager de to børn. Atleten fødte sit andet barn i 2010. Allerede i 2011 vendte hun tilbage til den store sport. På samme tid lærte Radcliffe, at hun blev inkluderet i det britiske landshold ved London Games 2012. I det sidste år drømte Paula, der allerede er godt over tredive, om et "hjemme" OL. Men på tærsklen til legene begyndte atleten at bekymre sig om en langvarig skade på sit venstre ben, og af denne grund blev hun tvunget til at nægte at deltage. Så fra en deltager i konkurrencen, som mange forudsagde en sejr, blev atleten til en simpel tilskuer. Radcliffe skjulte ikke sin skuffelse. Under de interviews, hun gav på tærsklen til legene, var hendes øjne altid fyldt med tårer.

Gulvet kan forstås. Faktisk forfølges atleten af ​​en slags olympisk rock. Noget forhindrer altid verdensrekordindehaveren i at blive den bedste ved de største sportsbegivenheder på planeten. På trods af skaden håber hun stadig at få hævn. Hendes deltagelse i de næste OL, der afholdes i Rio de Janeiro i 2016, er stadig et stort spørgsmål. På det tidspunkt bliver hun 43 år gammel.

Populær af emne.