Nikolay Kulemin: Statistik I NHL

Nikolay Kulemin: Statistik I NHL
Nikolay Kulemin: Statistik I NHL

Video: Nikolay Kulemin: Statistik I NHL

Video: Nikolay Kulemin: Statistik I NHL
Video: All 30 of Nikolai Kulemin's Goals in 2010-11 - Toronto Maple Leafs (HD) 2024, April
Anonim

South Ural Hockey School har givet verden mange fremragende hockeyspillere. Nogle af dem spiller stadig ledende roller i NHL-klubber. En af de mest berømte South Ural hockeyspillere i udlandet (ud over Evgeny Malkin) er Nikolai Kulemin, en indfødt af Magnitogorsk.

Nikolay Kulemin: statistik i NHL
Nikolay Kulemin: statistik i NHL

Nikolai Kulemin begyndte sin karriere i NHL i sæsonen 2008-2009. Det er almindeligt accepteret, at Nikolai er en defensiv fremad på trods af at hans hovedrolle betragtes som den venstre kant af angrebet. Imidlertid kan Kulemin muligvis klare center-forward-funktionerne.

Kulemin begyndte sin karriere i den legendariske canadiske klub - Toronto Maple Leafs. Som en del af dette hold tilbragte Kulemin seks sæsoner. Kun i den nuværende NHL-regelmæssige sæson skiftede Nikolai klubben - nu spiller han for New York Islanders.

Som en del af Toronto spillede Kulemin 421 kampe med en samlet score på 195 point (84 + 111) i henhold til mål + pasningssystemet. I New York har Nikolai indtil videre kun spillet 46 kampe, hvor han scorede 20 point (11 + 9). Således spillede Nikolai Kulemin i øjeblikket totalt i NHL's almindelige mesterskab i øjeblikket 467 spil, hvor han scorede 215 point (95 + 120).

Den mest succesrige regelmæssige sæson i NHL for Magnitogorsk var sæsonen 2010-2011. Nikolay spillede alle 82 ligakampe, hvor han scorede 57 point (30 + 27). Indikatoren for nøjagtigheden af den russiske fremskuds skud var et ret højt resultat - 17,3%.

Nikolai Kulemins statistikker i Stanley Cup-slutspillet er ikke imponerende, i det omfang Toronto ikke ofte har gjort det til top otte af de stærkeste klubber i øst. Magnitogorsk-angriberen spillede syv elimineringskampe kun i sæsonen 2012-2013. På disse møder formåede Nikolai kun at hjælpe sin partner en gang.

I øjeblikket er Kulemins udenlandske karriere ikke forbi. Derfor har russiske fans såvel som personlige fans af Nikolai al mulig ret til at håbe på en forbedring af den russiske forwards statistik.

Anbefalede: