DIY Barbell: økonomi Og Enkelhed

Indholdsfortegnelse:

DIY Barbell: økonomi Og Enkelhed
DIY Barbell: økonomi Og Enkelhed

Video: DIY Barbell: økonomi Og Enkelhed

Video: DIY Barbell: økonomi Og Enkelhed
Video: How to make a DIY BARBELL | Homemade Olympic Bar 2024, April
Anonim

Du behøver ikke bruge mange penge på at få en vægtstang derhjemme. Du kan lave det selv af skrotmaterialer. Komponenterne til en hjemmelavet vægtstang er enkle og overkommelige!

DIY barbell: økonomi og enkelhed
DIY barbell: økonomi og enkelhed

Hvad man skal lave en hals af

Først og fremmest skal du beslutte, hvad selve bjælken skal være lavet af. Det skal bestemt være et meget holdbart materiale. Enten en jerngenstand eller en trægenstand vil tjene som halsen. Derudover bør stangen ikke være mindre end 4 cm i diameter, ellers vil grebet være smertefuldt.

Det er meget nemmere at beslutte et trægenstand, og det tilføjer ikke projektilen så meget ekstra vægt som et jern. En gammel moppe fra dit skab eller en rive fra en stald er ideel. Hvis deres stilk virker for lang for dig, skal du ikke bekymre dig - dette rum vil komme til nytte i fremtiden. På den vil du stramme improviserede "pandekager". Det er stadig at adskille stilken på enhver passende måde.

Det er ikke let at finde et jernsøskende til en hjemmelavet vægtstang, men du vil måske bare have en sådan bar af en eller anden grund. For eksempel hvis du planlægger at arbejde med en vægt på mere end 50 kg. Gå derefter til byggemarkedet og køb en metalstang der. Dens længde skal være ca. 2 m, og dens tværsnitsdiameter skal være ca. 35 mm. Du kan også tage et rør med en diameter på ca. 4 cm, men det er ikke godt for meget vægt.

Hvad skal man lave "pandekager"

Den nemmeste måde at lægge vores hals på er med plastflasker. De skal fyldes med noget tungt. Sand, små sten, cement, selv almindeligt vand vil gøre. Du kan tage 1, 5 liters flasker, du kan 2 liter. Det hele afhænger af dine ambitioner, hvor meget vægt du har brug for. Vægten af en sådan flaske kan nå 4 kg. Du skal blot placere dem omkring enderne af nakken og pakkes tæt med tape.

En anden mulighed er at fremstille "pandekager" af cement. For at gøre dette bliver du nødt til at tinker lidt, og vægten af en sådan byrde kan forudsiges næsten. Find en passende form, f.eks. En stor malingdåse. Hæld cement der, placer halsen på din fremtidige vægtstang, og vent på, at den hærder helt. Komplet størkning sker mindst på en dag, men det er bedre at vente fire. Først da kan du begynde at lave den anden "pandekage". Når det tørrer, skal du støtte hele strukturen sikkert.

Hvis der ikke er cement ved hånden, skal du bruge al din fantasi. Se på lageret og garagen. Brug gamle bildæk, bildele til motorer, dåser fyldt med skrotjern. Alt, bare husk at dette ikke er den mest bekvemme mulighed. Det er bedst at henvende sig til cement - det er sådan en hjemmelavet bar, der giver dig mulighed for fuldt ud at engagere dig i sport!

Anbefalede: