Sådan Lærer Du At Hoppe Langt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Hoppe Langt
Sådan Lærer Du At Hoppe Langt

Video: Sådan Lærer Du At Hoppe Langt

Video: Sådan Lærer Du At Hoppe Langt
Video: Pernille som hopper højt 2024, April
Anonim

Langspring er en af de svære discipliner inden for atletik. For at lære det skal du træne kompetent og vedholdende. Det er også vigtigt at følge nogle praktiske retningslinjer, der hjælper dig med at lære at springe længst.

Sådan lærer du at hoppe langt
Sådan lærer du at hoppe langt

Er det nødvendigt

  • - sportsuniformer
  • - lette sneakers.

Instruktioner

Trin 1

Kør kryds. I enhver form for atletik er indledende krydstræning vigtig, der er simpelthen intet uden den. Du kan ikke udføre meget arbejde i en træning, hvis din udholdenhed er svag. Gør det til en regel at løbe 5-8 km mindst hver anden dag. Spørg din træner, hvornår og hvor meget du skal løbe.

Trin 2

Kør sprintløb, mens du træner på stadion. Lav en lille opvarmning, tag dine pigge på og sprint. I længdespring er det vigtigt ikke kun at have god vejrtrækning, men også at accelerere i et eksplosivt tempo. Kør 8 segmenter på 60-100 meter og mål timingen. Forbedre dem konstant. Dette er meget vigtigt for et godt spring!

Trin 3

Hop på plads, mens du varmer op. Der er specielle sæt øvelser til opvarmning af bagagerummet og bevægeapparatet. Du skal gøre alt dette fuldt ud! Det er også vigtigt at lave omkring 50-100 højde på plads for at strække foden og forberede den til arbejde under træning.

Trin 4

Stræk hver dag. Udover løb og speciel træning skal enhver atlet have fremragende fleksibilitet. Uden det kan du ikke hoppe langt. Dette gælder for alle sportsgrene. Stræk i 15-30 minutter om dagen. Vigtigst, stræk din ryg og ben. Du kan gøre dette både stående og liggende.

Trin 5

Øv dig i at hoppe. Selve længdespringene er lavet til en sandkasse, foran hvilken der er en træplank i nogen afstand. Det er fra hende, at selve sparket er lavet. Du skal udvikle en følelse af afstand for nøjagtigt at skubbe af og lande. Alt dette kan kun opnås under selve springene.

Trin 6

Spor dine resultater. For i sidste ende at springe langt er det vigtigt altid at overvåge dine fremskridt. Prøv at øge springafstanden med 1-2 cm hver måned eller endda uge, hvilket konstant bringer dig tættere på nye højder. Kun på denne måde lærer du at hoppe perfekt i længden.

Anbefalede: