Cricket

Cricket
Cricket

Video: Cricket

Video: CRICKET x MUMA - THEMA (Official Music Video) 2022, December
Anonim

Mange sportsgrene blev opfundet i middelalderens England, og cricket er en af ​​de ældste spillede til denne dag.

Cricket
Cricket

Før den blev spillet i forskellige dele af verden, var denne sport de engelske adels herres underholdning. Kong Edward II af England var en fan af dette spil. Briterne begyndte at spille en masse i det 16. århundrede. Den første kamp fandt sted i 1598. I det 17. århundrede begyndte selv landsbydrenge at spille spillet. De første professionelle spillere dukkede også op. Fra et populært spil er cricket blevet en sport. Takket være udvidelsen af ​​den britiske krone lærte de om ham i alle kolonierne. Han slog især rod i Indien. Indiske herskere tilskyndede udviklingen af ​​sport for at behage briterne. Siden da har indianerne været en af ​​de britiske hovedrivaler.

I 1939 fandt en kamp sted mellem det engelske hold og det indiske hold. Det varede flere dage med pauser for regn og søndag. Briterne gik i kirke om søndagen. Kampen var kun forbi, fordi England havde brug for at sejle hjem. Vinderen blev aldrig bestemt.

image
image

Cricket spilles på en elliptisk bane. Brug en flad flagermus og bold. Spillet har 42 regler og ret strenge regler for deltagelse af nationale hold i verdensligakampe. Der skelnes mellem niveau 1 cricket, hvor kampens varighed er strengt begrænset i tid, og cricket med begrænsede overs. Sidstnævnte dukkede op relativt nylig, og kampen er ifølge reglerne begrænset til 50 eller 20 overs. De kan ikke vare i flere dage.

Der er få lande med medlemskab af den internationale cricketkonference, for det meste er disse lande tidligere britiske kolonier. Indien er et af de få moderne udviklingslande, hvor cricket er meget mere populær end fodbold. Udsendelser af de sidste kampe i den nationale cup sælges for flere millioner dollars. Holdspillere er aktive i reklamer, og deres ansigter vises på tv næsten lige så ofte som Bollywood-skuespilleres ansigter. Succes i internationale turneringer har bragt landets borgere troen på, at de kan overgå spillets forfædre, hvilket i det mindste på nogle måder betyder at være mere succesrig end den tidligere metropol.

Kvinder sluttede sig til sporten meget senere. Det var først i slutningen af ​​det 19. århundrede, at den første officielle kamp fandt sted. Reglerne adskiller sig ikke fra mænds cricket. I 1973 blev verdensmesterskabet i kvindernes cricket afholdt. De seks gange verdensmestre i denne sport er australske atleter.

Populær af emne.