Forebyggelse Af Sportsskader

Forebyggelse Af Sportsskader
Forebyggelse Af Sportsskader

Video: Forebyggelse Af Sportsskader

Video: Forebyggelse Af Sportsskader
Video: Body SDS træning - grundfokus på sundhed, forebyggelse af skader og opbyggelse af styrke 2024, Kan
Anonim

"Sport er sundhed, det er bevægelse fremad" - dette gentages i hvert hjørne, men folk glemmer som regel, at sport altid betyder skader. Nej, du bør ikke nægte dig selv sport på grund af dette, du skal bare vide, hvordan du beskytter dig mod sportsskader.

Forebyggelse af sportsskader
Forebyggelse af sportsskader

Det sker ofte, at en person, der er kommet til gymnastiksalen, mister sin koncentration - han tænker på arbejde, studier eller andre presserende problemer. Dette er forkert, for under træning skal du fordybe dig helt i det, du skal være yderst forsigtig, så teknikken til at udføre øvelserne er korrekt. Ja, ofte forekommer forstuvning af ledbånd og muskler, blå mærker og endda brud kun fordi en person er distraheret.

Når du vælger en bestemt sport, skal du sætte dig ind i sikkerhedsforanstaltninger, der sparer dig for problemer. Mange lukker øjnene i dette øjeblik, men det er forkert, hvordan kan en uinitieret person vide, at det f.eks. I kampsalen er forbudt at sidde med ryggen til måtten? Hver individuelle sport har visse finesser, funktioner og nuancer.

Hvis teatret begynder med et frakkestativ, begynder en tur til hallen med køb af komfortable sportsuniformer og sko. Træningsdragten bør ikke hindre bevægelse og også være for stor. Det er værd at være opmærksom på buksens længde - det er vigtigt, at de ikke er for lange. Den sko, du vælger, skal være lavet af et åndbart materiale og skal have den rigtige størrelse til dig. Til løb er dette en sko, til boksning, en anden, så det er værd at konsultere en træner om dette emne.

Inden du starter hovedøvelserne, skal musklerne opvarmes. Alle ved om fordelene ved en opvarmning, men på trods af dette springer mange stadig over det.

Det er også vigtigt ikke at møde op til træning efter en søvnløs nat, meget træt. Du skal være opmærksom, sov og ved godt humør.

I tilfælde af at du har lidt en skade, skal du ikke skynde dig tilbage til gymnastiksalen. Det er nødvendigt at helbrede det til slutningen, ellers er konsekvenserne muligvis ikke reversible.

Når hovedtræningen er overstået, skal du bogstaveligt talt tage et par minutter at køle ned, fordi musklerne gradvist skal overføres til en hviletilstand.

Ved at følge disse enkle tip kan du bevare dit helbred såvel som dine børns sundhed.