Uidentificeret Flyvende Frisbee

Uidentificeret Flyvende Frisbee
Uidentificeret Flyvende Frisbee

Video: Uidentificeret Flyvende Frisbee

Video: Uidentificeret Flyvende Frisbee
Video: Aerobie Superdisc 2024, Marts
Anonim

I de fjerne 40'ere i Amerika blev emner om UFO'er spredt. Det var så populært, at Walter Morrison besluttede at drage fordel af det trendy tema og skabe noget som en flyvende underkop.

Uidentificeret flyvende frisbee
Uidentificeret flyvende frisbee

Det første eksperiment lykkedes ikke. Men i en række efterfølgende forsøg, efter mange variationer, syv år senere, fløj pladen, nu lavet af plast. To år senere blev de allerede frigivet som et varmt produkt under varemærket.

Som det er rigtigt amerikanske studerende, som det er blevet vist i adskillige film, kastede studerende fra Yale University underholdende sig ofte kageholdere. Det er til ære for navnet på disse tinflade plader fra Frisbee Pie Company, at den flyvende skive blev navngivet. Et brev skulle udskiftes for at undgå tvister om låntagning af navnet.

Frisbee kan bruges til at spille flere forskellige spil. Dette er også en gats, når deltagerne efter at have delt sig i to hold, ikke mere end fem personer i hver, kaster skiven, så modstanderen ikke kan fange den med den ene hånd. For at vinde skal du bruge magt. Således har denne sport en gavnlig effekt på udviklingen af armens muskler.

Ultimate er allerede noget som amerikansk fodbold. Der er også to hold involveret, og der er porte i bakkerne. Disken kan tages fra fjenden og forsøger at give den til en person fra hans hold, hvis pligt er at stå ved den forkerte port og vente på hans fineste time. For at optjene point for sit hold skal han være i et bestemt område og ikke forlade porten.

Spillet har også forskellige forhindringer for deltagerne, hvilket komplicerer processen og gør spillet endnu mere underholdende. DDC-teamet består kun af to personer. Og her er det nødvendigt ikke kun at smide disken, så den ikke bliver fanget af medlemmerne af det modsatte hold, men heller ikke at eje to diske, der bruges i et spil på samme tid. Således viser spillet sig at være meget livligt.

Billede
Billede

Frisbee kan også bruges til at vise tricks, som vil være en slags freestyle. De spiller endda diskgolf med ham. Og udover alle menneskelige spil bliver disken hundens yndlingslegetøj. Ud over den sædvanlige opvarmning med dit kæledyr, kan du seriøst deltage i hund-frisbeekonkurrencer. De kommer i to versioner - med hensyn til rækkevidde og nøjagtighed. Og det sædvanlige hjemmekamp, når en person kaster en disk, og hunden fanger den, vil ikke kun behage det lurvede kæledyr, men også give sin ejer sundhed og godt humør.